Palma: Sve osim Srpske liste je OVK

V. N.

petak, 04. 10. 2019. u 11:30

Палма: Све осим Српске листе је ОВК

Dragan Marković Palma

Predsednik Jedinstvene Srbije kaže da je važno da Srbi masovno izađu na izbore u maksimalnom broju

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da u nedelju masovno izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu.

Pročitajte još: Predsednica CIK: Na izbore samo sa kosovskim dokumentima

“Pozivam Srbe na Kosovu i Metohiji da masovno izađu na parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji u nedelju 6. oktobra i glasaju za kandidate Srpske liste koji se nalaze pod rednim brojem 135 glasačkog listića. Važne su dve stvari. Prva je da svi Srbi glasaju za Srpsku listu jer time glasaju za svoju državu Srbiju, za opstanak i za jedinstvo. Druga je da Srbi masovno izađu na izbore u maksimalnom broju, jer onaj ko ne izađe daće glas listama OVK, a to su sve albanske liste i jedna na kojoj se nalaze Srbi po nacionalnosti, ali Albanci po razmišljanju“, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

“Albanci i deo međunarodne zajednice čine sve da raznim manipulacijama dovedu na vlast one Srbe koji podržavaju OVK liste, a oni mogu dobiti glasove samo od Albanaca i od Srba koji ne izađu na izbore, jer će njihove glasove Albanci popuniti. Glas za Srpsku listu je glas za Srbiju, a glas protiv Srpske liste je glas za OVK. Albanci su prvo zabranili da se glasa sa srpskim dokumentima, a onda su zabranili spotove Srpske liste, ali dozvolili emitovanje spota one druge liste Srba koja se obraća na albanskom jeziku. I treći korak će biti da će Albanci sami glasati umesto Srba koji ne izađu. Prva dva koraka nismo mogli da sprečimo, ali ovaj treći možemo tako što će svi Srbi masovno izaći i zaokružiti broj 135 i Srpsku listu i tako neće ostaviti mogućnost da se njihovim glasom manipuliše. Ako ne izađete na izbore, to je kao da ste glasali za Haradinaja, Ljimaja, Veseljija i ostale ratne zločince. Izlaskom na izbore i glasanjem za Srpsku listu Srbi će pomoći prvo sebi, a onda i državi Srbiji, predsedniku Aleksandru Vučiću i šefu diplomatije Ivici Dačiću koji se svakodnevno teško bore da se u predstojećem dijalogu stvori što bolja pozicija za Srbiju i srpski narod i da se maksimalno pomogne Srbima na Kosovu i Metohiji. I tako će svih 10 poslanika u Skupštini Kosova biti iz Srpske liste, odnosno Srbi po nacionalnosti i po razmišljanju, za razliku od onih drugih, koji se samo prezivaju na “ić”, a ostalo sve je albansko. Zato, Jedinstvena Srbija podržava Srpsku listu. Braćo Srbi, ovo su veoma važni izbori, svi izađite u nedelju i svi glasajte za Srpsku listu”, poručio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

sasa

04.10.2019. 12:09

ako ne podrzavate vucica, vi ste teroristi... zanimljiva izjava, u duhu danasnjeg partokratskog etatizma

Mašnica

04.10.2019. 12:30

Jel Palma ide na KIM na dan izbora, da pruzi podrsku srpskim glasacima i Srpskoj listi?

Goran

04.10.2019. 12:43

Najveća prevara u istoriji srpskog naroda sprovodi se danas od ove vlasti. Pa jel 2017 godine na zahtev Beograda Srpska lista podržala koaliciju PAN koju su činili Haradinaja i drugi OVK političari? Zar nije tačno da su zatim imali i 3 ministra u toj vladi? Pa da li smo mi kao narod toliko propali kad vlast traži da podržimo svoje dželat a onda sve ostale nazivaju izdajnicima i saradnicima tih dželata. Srbijo šta si doživela.

Raca Milosavljevic

04.10.2019. 13:22

....proci ce i ova okupacija ... a onda ce Jagodinski cica da se sve sa Jovancom u Jagodinu vrati da nam mnoge stvari razjasni i isprica ....do tada borba za opstanak Srbije iznutra i spolja ...