TUŽILAC HODžA: Rada Trajković pomogla istragu ubistva Ivanovića, osoba koja joj je nudila snimak je u Mitrovici

NovostiOnline

03. 10. 2019. u 18:59

ТУЖИЛАЦ ХОЏА: Рада Трајковић помогла истрагу убиства Ивановића, особа која јој је нудила снимак је у Митровици

Foto kosovo online

Posle jučerašnjeg razgovora sa bivšom poslanicom Skupštine Kosova Radom Trajković, specijalni tužilac Silje Hodža rekao je za Ekspres da je njenom izjavom ubrzana istraga ubistva Olivera Ivanovića i da je osoba koja joj je ponudila video snimak atentata iz Se
Posle jučerašnjeg razgovora sa bivšom poslanicom Skupštine Kosova Radom Trajković, specijalni tužilac Silje Hodža rekao je za Ekspres da je njenom izjavom ubrzana istraga ubistva Olivera Ivanovića i da je osoba koja joj je ponudila video snimak atentata iz Severne Mitrovice, prenosi Indeksonlajn.

Prema Hodžinim rečima, Rada Trajković je toj osobi rekla da joj video nije potreban i insistirala na tome da ga preda kosovskom tužilaštvu.

"Sa istražiteljima sarađujemo od ranije, ali mogu da kažem da je Rada Trajković ubrzala ovaj proces. Ova osoba je iz Mitrovice", rekao je Hodža.

PROČITAJTE JOŠ - SLUČAJ UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Svedočenje Trajković nije dovelo do pritvora

On kaže da je odmah započeta potraga i istražiteljima je dao konkretne zadatke da obezbede ovu osobu i izvrše uvid u to šta može da ima.

Bivša poslanica Skupštine Kosova Rada Trajković rekla je prošle nedelje da su joj ponudili video snimak ubistva političara Olivera Ivanovića, likvidiranog u Severnoj Mitrovici. Trajković je srpskim medijima rekla da je odbila da primi video snimak.

PROČITAJTE JOŠ -  RUSKI AMBASADOR “ZAČEPIO USTA” RADI TRAJKOVIĆ: Imate li hrabrosti da kažete ko je odgovoran za stradanja srpskog naroda na KiM?

Kako navodi Ekspres, pod prismotrom specijalnog tužilaštva nalaze se još dva novoosumnjičena, za koje je, prema rečima tužioca Hodže, zatraženo hapšenje. Obojica žive u Severnoj Mitrovici.

Četiri osobe su uhapšene u vezi sa ubistvom srpskog političara, od kojih su dve oslobođene.Izvor: Kosovo Online

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)