HARADINAJ O GRANICI SA CRNOM GOROM: Dogovorićemo se sa Podgoricom

V.K.

30. 09. 2019. u 20:45

ХАРАДИНАЈ О ГРАНИЦИ СА ЦРНОМ ГОРОМ: Договорићемо се са Подгорицом

Ramuša Haradnaj Print screen Youtube

Ramuša Haradnaj, predsednik Alijanse za budućnost Kosova, izjavio je da će pitanje „granice“ kod Čakora sa Crnom Gorom rešavati dogovorom
Ramuša Haradnaj, predsednik Alijanse za budućnost Kosova, izjavio je da će pitanje „granice“ kod Čakora sa Crnom Gorom rešavati dogovorom.


- Crna Gora je bila korektna sa Kosovom počevši od rata sa Srbijom. Nakon dugo vremena Crna Gora je promenila smer. U poslednjem ratu, neki od nas su kod njih našli utočište. Sada su priznali nezavisnost, rekao je Haradinaj razgovarajući sa meštanima Rugove kod Peći, a prenosi portal Koha.net.


On je kazao da je bilo grešaka u vezi razgraničenja, ali i da je o tom pitanju razgovarao sa crnogorskim liderima i verovao da će u saradnji s njima biti postignut dogovor da se isprave greške.

PROČITAJTE JOŠ: Crna Gora gubi deo teritorije?


- Sada nam se dogodilo to sa granicom, kao iznenađenje. Znamo da su istorija i prošlost bili teški, želimo da stvari uredimo. Sa Čakorom je napravljena greška. Shvatili su da nije u redu i njihova dva lidera se ne protive da se to popravi, rekao je Haradinaj poručujuću da neće sebi reći da je nešto teško „dok ne vrati svaki kamen Čakora“.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

realist.

01.10.2019. 07:40

Ne samo sto gubi teritorije, vec i ime jer zvacese Zapadna Albanija a ostalo ce malo kasnije.

savo arizona

01.10.2019. 08:51

Djaba ste kecili I ponovo da kecite vi fasisticki podanici to je Spska Spata I Spska zemlja.

Istorija

01.10.2019. 14:26

Dajte Milu još koji Milion €Daćevam I Podgoricu DaPovežete Sa Albanijom .