Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju zaustavljen na Jarinju

D. Zečević

25. 09. 2019. u 13:46

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију заустављен на Јарињу

Foto: Tanjug

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković zaustavljen je na Jarinju i nije mu omogućen ulazak na Kosmet
Kosovska policija više od dva sata držala je na administrativnom prelazu Jarinje pomoćnika direktora Kancelarije za KIM Petra Petkovića. Posle dvočasovnog ubeđivanja, Petkoviću je dozvoljeno da uđe na KIM.

- Držali su me više od dva sata na Jarinju, pokušali su da me spreče da dođem i govorim u Leposaviću ali nisu uspeli. Na Jarinju zadržavaju Marka Đurića i našeg brata Milana, ali mi smo tu, uz vas, i učinićemo sve da Srpska lista pobedi. Naše veze niko ne moze da sruši iako to pokušavaju. Svi koji su instalirani od Prištine, a koji su Srbi po imenu i prezimenu, služe Prištini da razbiju srpsko jedinstvo. Oni su kampanju počeli bez srpske trobojke- rekao je Petković naglasivši da ppobeda Srpske liste znači nastavak prisustva Srbije na KIM a to , kako je rekao, znači nastavak funckionisanja naših državnih institucija, nastavak velikog investicionog ciklusa koji vredo preko 100 miliona evra za 347 projekata na KiM.

PROČITAJTE JOŠ: Kozarev: Neodopustiva diskriminacija Srba na Kosovu i Metohiji

Kako se navodi, Petković je pošao na prvu predizbornu konvenciju Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije