KOMENTAR: Čola

Vesna Pantelić

petak, 20. 09. 2019. u 12:20

КОМЕНТАР: Чола
Njegova čuvena "Dobra vam noć, prijatelji", otpevana gostima među kojima je bio i šef države, bila je dovoljna da se u svojoj gnusobi pokažu svi Čolini i neprijatelji zdravog razuma

KADA je glumac Nenad Jezdić obukao odelo kneza Miloša Obrenovića u avgustu, na ceremoniji otvaranja auto-puta "Miloš Veliki", a kompozitor Željko Joksimović istog dana, tvitovao da je više od 40 godina sanjao da auto-putem ide iz Valjeva u Beograd, istog trenutka se na njih sručila lavina uvreda dela javnosti i opozicije.

Prethodno su ti isti diskreditovali Gorana Bregovića koji javno pohvalio predsednika Vučića, a za tili čas su prodane duše postali i Bora Đorđević i njegova "Riblja čorba", kada su svirali na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu.

Pročitajte još - NENAD JEZDIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: Odazvao sam se na poziv države

Posle javnog linča pomenutog trilinga na red je došao i megastar Zdravko Čolić, i to zato što je pre nekoliko dana pevao na otvaranju renoviranog hotela "Nais" u Nišu. Njegova čuvena "Dobra vam noć, prijatelji", otpevana gostima među kojima je bio i šef države, bila je dovoljna da se u svojoj gnusobi pokažu svi Čolini i neprijatelji zdravog razuma.

Napasti istinsku zvezdu i ikonu nekih lepih vremena, samo zato što je radio svoj posao, vrhunac je detinjarija palanačkih političara i dokone tviter-inkvizicije. A da ne ostane sve na tome potrudio se i jedan stranački karikaturista koji je u jednom nedeljniku nacrtao karikaturalni autoportret kružoka koji i umetnost i estradu voli samo onda ako su u njima "naši".

Tako je i svetski poznata konceptualna umetnica Marina Abramović, isceđena iz tuša pomenutog gospodina, u uvrnutoj logici praktično svrstana u dežurne likove na crtežu, valjda zato što je rešila da otvori izložbu u Beogradu baš u vreme njegovih političkih protivnika. Svako ima svoj put, ali nekako se čini da oni koji osporavaju Čolu ili Jezdu, samo zato što rade svoj posao, teško da se mogu nadati pobedi na izborima. Takvi su ispod cenzusa zdravog razuma.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Veliki Blek

20.09.2019. 12:29

"Pevao sam Nediću,pevao sam Draži pevaću i Titu ako to zatraži"-za miloga Boga,pa to je ljudima posao!!!