Predstavnici Srpske liste razgovaraju sa meštanima o rešavanju problema

D. Z.

utorak, 17. 09. 2019. u 12:43

Представници Српске листе разговарају са мештанима о решавању проблема

Foto: D. Zečević

Čelnici stranke danas u poseti osnovnoj školi u metohijskom selu Vidanje. Izrazili nadu da naredne godine bude još više učenika

VIDANjE - Predstavnici Srpske liste, predsednik Goran Rakić sa potpredsednicima Daliborom Jevtićem i Igorom Simićem danas su u poseti Metohiji gde će sa meštanima Osojana, Vidanja, Orahovca i Velike Hoče razgovarati o njihovim problemima i mogućnostima da se oni prevaziđu kako bi im život u okruženju bio lakši i bezbedniji. Posle obilaska Omladinskog centrau Osojanu, prvoj povratničkoj sredini u Meothiji a koji je sagrađen sredstvima kosovskog Ministarstva za povrtaak na čelu sa ministrom Daliborom Jevtićem i polaganja venca na spomenik žrtvama rata, predstavnici Srpske liste posetili su osnovnu školu u selu Vidanje u opštini Klina sagrađenoj 2016 godine sredstvima Vlade Srbije.

Pročitajte još: SL: Jasno je ko su poslušnici Prištine

U razgovoru sa osmoro učenika ove škole, predstavnici Srpske liste istakli su nadu da naredne godine u novosagrađenoj školi bude još više učenika i mališanima obećali da će ispuniti želju oko izgradnje igrališta koje toliko priželjkuju. Posle Vidanje, predstavnici Srpske liste boraviće u Goraždevcu gde će posetiti porodicu Radmile Portić, položiti venac na spomenik stradalima u centru sela i razgovarati sa meštanima.

Oko 13 i 30 čelnici Srpske liste obići će školu u Orahovcu a sat kasnije u Velikoj Hoči, položiti venac na spomenik žrtvama rata i svečano otvoriti sportski teren u tom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

pravda

17.09.2019. 14:25

Srpska Lista u Metohiji vidi vidi, zar zna srpska lista da postoji srbi u juznim delom, oni hocu da podeli Kosovo. Sta ce da bude sa tim srbima ako srpska lista sa celim severom ide, ko ce da dodje do njih da ih pita kako zivi na ovim prostorijama. E ovo je cista lazna politika srpske liste, nikada se oni ne brinu za njih, kunem se. Ja bih mu rekao tim srbima da se drze dobro sa svojim komsijama albancima , jer prvo kod njih moze da nadje spas od nekoj nevolji nego od srpske liste.