POLEMIKA PUPS I SNS U SKUPŠTINI: Ne čujem vas da branite Vučića

S. S. R.

12. 09. 2019. u 21:33

ПОЛЕМИКА ПУПС И СНС У СКУПШТИНИ: Не чујем вас да браните Вучића

Foto N.Fifić

Poslanik PUPS Borisav Kovačević negodovao je u četvrtak, tokom polemike o zakonima iz oblasti obrazovanja u Skupštini

POSLANIK PUPS Borisav Kovačević negodovao je u četvrtak, tokom polemike o zakonima iz oblasti obrazovanja u Skupštini, što predsedavajući dozvoljavaju da parlamentarci govore mimo dnevnog reda aludirajući na Marka Atlagića (SNS) koji iz dana u dan kritikuje pojedine profesore i lidere opozicije.

"Pupsovac" je istakao da je sadržajno saglasan sa Atlagićem, ali da je nedopustivo tri dana govoriti od reči do reči istu stvar, a da oni koji vode sednicu ne reaguju.

Šef poslaničkog kluba SNS Aleksandar Martinović rekao je da razume diskusiju PUPS-a pošto "nikoga od njih ne napada ni Dragan Đilas ni Boško Obradović ni Vuk Jeremić, već je na udaru Aleksandar Vučić i SNS":

Pročitajte još - VUČIĆEVA ČISTKA U SNS: Ostaće samo 1 ministar od sadašnjih

- Ponosan sam što je u našim redovima Atlagić koji se bori da objasni o kakvim se ljudima radi, koji sebe smatraju srpskom intelektualnom elitom, a za nas kažu da smo neznalice, krezubi, sendvičari, botovi.

Dodao je i da ne čuje da partneri brane Vučića, a "vaš ministar u Vladi sedi zahvaljujući Vučiću":

- On će ponovo dobiti izbore i omogućiti i onima kojima smeta Atlagić da sede u Skupštini i Vladi.

Inače, Odbor za administrativna pitanja usvojio je u četvrtak rebalans skupštinskog budžeta, čime će sa 2.485.079.000 biti povećan na 2.521.628.000 dinara. Promena se odnosi na jubilarne nagrade, minuli rad i solidarnu pomoć, kao i uvećanje osnovice za obračun plata od isplate za novembar.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)