Član Gradskog veća Beograda Luka Petrović najoštrije je danas osudio napada na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i novinare prilikom otvaranja renoviranog Trga Republike.

"Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Đilasovog potrčka (predsednika Skupštine Stari grad) Marka Bastaća i njegov napad na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i na novinare koji su došli da rade svoj posao.

Još jednom je hrabri Đilasov huligan, pokazao svoje pravo lice. Mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i prema svemu onome što dobro uradimo za naše građane toliko je velika da su počeli da mrze Beograd i Beograđane", naveo je Petrović u izjavi za javnost.

Pročitajte još - Luka Petrović: Ko Bastaću daje za pravo da uništava našu imovinu?


On je istakao da je najgore od svega što je "Bastać hteo da ruši naš grad s dokazanim, pravosnažno osuđenim narkodilerom Strahinjom Đorđevićem", koji je osuđen na kaznu zatvora od tri meseca, uslovno na godinu dana, a koji je od ovog meseca zaposlen u firmi za konsalting "Codex Trade doo", preko koje, kako je naveo, "Bastać finansira svoje dokazane kriminalce i narko dilere".

"Ali, još jednom smo pokazali da moderna i pristojna Srbija pobeđuje...

Poručujem i Marku Bastaću i svim njegovim kriminalcima i narko dilerima, da nikada kriminal, kriminalci i barabe poput tebe i tebi slicnim neće nas zaustaviti u borbi za lepši, moderniji i uređeniji Beograd. Mi ćemo nastaviti da obnavljamo i gradimo sve ono što ste ti i tvoj šef Đilas pokrali i uništili, a kao što je i danas tako će uvek pobeđivati pristojna i moderna Srbija", zaključio je Petrović.