RAMADANI PROVOCIRA: Srbija se nije promenila od Miloševića, al se plaši rata jer se opekla na Kosovu

Tanjug

utorak, 13. 08. 2019. u 12:05

РАМАДАНИ ПРОВОЦИРА: Србија се није променила од Милошевића, ал се плаши рата јер се опекла на Косову

Twitter Republika24@Republika24

Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, nego se plaši rata, jer se gadno opekla na Kosovu, izjavio je odlazeći zamenik ministra bezbednosnih snaga tzv. Kosova Burim Ramadani
Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, nego se plaši rata, jer se gadno opekla na Kosovu, izjavio je odlazeći zamenik ministra bezbednosnih snaga tzv. Kosova Burim Ramadani.


Ramadani je na svom Fejsbuk profilu napisao danas da je Priština donela bezbednosnu strategiju kao "strategiju modernizacije", dok je Srbija, usvajanjem strategije bezbednosti i odbrane, "ponovo odobrila Miloševićevu strategiju".


"Još jednom se potvrdilo da se Srbija uopšte nije promenila, jedino što se sada plaši da započinje ratove jer je gadno stradala na Kosovu. Tako da je razlika između nas konceptualna, duboka i to je razlika između dobra i zla. Mi želimo da modernizujemo i nas i region. Oni žele da vrate Miloševićevsku prošlost", napisao je Ramadani.


PROČITAJTE JOŠ: AMERIČKE SANKCIJE ALBANCIMA: Ramadani odbija da komentariše; Tahiri: Haradinaj se može nagovoriti na suspenziju taksi


"S pravom smo definisali strane neprijateljske aktivnosti (Srbije i Rusije) kao glavnu pretnju bezbednosti Kosova. Nekoliko nedelja nakon što smo odobrili našu strategiju za modernizaciju, Srbija je ponovo odobrila svoju Miloševičevsku strategiju", napisao je Ramadani na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

ljuba

13.08.2019. 13:34

Milosevic je bio ljudina, pravi Srbin koji je voleo svoj narod i zemlju. I hvala bogu pa se nije ostvarilo sve na sta nas je upozorio.

Не бих вам био у кожи козо*еби, никако.

13.08.2019. 16:31

Којег бре тата? Па вас са све УСА и швапским фашистима, који су вас за све то зло на привремено окупираном КИМ из чије б*ље и дан данас "храбро лајете", није било ни "у талону" кад је доле било рата.Можете мислити шта вас тек чека, у врло скоријој будућности.

Dragana

13.08.2019. 17:13

E voleo bih da se još jednom nađemo oči u oči pa neka ide zivot samo što vam nebi bilo ko kod Miloševića bio bo to pravi Kosovski boj.

Južni susjed

16.08.2019. 16:26

@Dragana - Draga Dragana, promjeni ime pod hitno, ne priliči to ime jednoj osobi koja želi smrt velikog broja ljudi, a što je kao posljedica rata neizbježno.

Kapetan Deroko

13.08.2019. 18:04

Strategija modernizacije!? Modernizacija u vađenju ljudskih organa ili eventualno u preradi droge možda .A ko se to na kraju opekao vidjet ćemo kad vas Amerikanci ostave kao što su ostavili sve druge teroriste koji su služili njihovim interesima .

zardjala kasika

13.08.2019. 20:08

shiptardi, pustice vas jenkiji niz vodu a onda ce mrak da vas pojede. Ostace samo one bele kapice kako svetle.

ruvim

13.08.2019. 22:30

medjunarodno pravo i pravda su razlicite kategorije. Medjunarodno pravo je stvar realpolitike najacih ,a pravda je istorijska kategorija. Interesantno da su Jugoslaviju istorijski rasturali narodi i nacije ,koje je Jugoslavija afirmisala.Istorijska pravda je kao ziroskop ,uvek tezi da se vrati u ravnotezu ,zato zivi bili pa videli....

Vatro Marx

16.08.2019. 19:03

Da vam nije SAD vibi bili odavnno u Albanijumislim na one kooji ne zele. da zive u Srpskooj svijetinji.