Vulin:Dokle će se pripadnicima DOS omogućavati nasilje

nedelja, 11. 08. 2019. u 19:35

Вулин:Докле ће се припадницима ДОС омогућавати насиље

Aleksandar Vulin / Foto Tanjug

Aleksandar Vulin komentarišući jučerašnje pozive na nasilje na mitingu opozicije u centru Beograda upitao je dokle će se pripadnicima partija DOS-a omogućavati da se nekažnjeno služe nasiljem
Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući jučerašnje pozive na nasilje na mitingu opozicije u centru Beograda upitao je dokle će se pripadnicima partija DOS-a omogućavati da se nekažnjeno služe nasiljem.

"Da su navijači na nekom od naših stadiona pokušali da probiju ogradu i napadnu policiju, celokupna javnost bi osudila nasilje i tražila oštru reakciju države. Kada političarima vođeni huligani pokušaju da upadnu u zgradu Predsedništva, onda organi reda moraju da se pravdaju i objašnjavaju svoje postupke, a siledžije se prikazuju kao žrtve", izjavio je Vulin.

On ocenjuje i da je pokazivanje mržnje prema Aleksandru Vučiću dovoljno opravdanje za medije i društvene mreže da opravdaju svako kršenje zakona i nasilje.

"Ko pokaže mržnju prema Vučiću sve mu je oprošteno i dozvoljeno. Pripadnost navijačkoj grupi ili klubu nikoga nije zaštitilo od zakona. Zašto pripadnost partijama DOS štiti njihove članove od zakona i dokle će im omogućavati da se nekažnjeno služe nasiljem?", upitao je Vulin, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

vladimir

12.08.2019. 16:40

Demokratija, kao prvo i "osnovno" načelo podrazumeva poštovanje zakona, pravnu i socijalnu sigurnost, gradjansku bezbednost i zaštitu, slobodu izražavanja i kretanja, pravo na rad .... pogotovo kada je OGROMNA većina naroda u pitanju, koja je UGROŽENA ponašanjem /nazovi/ opozicije, koji u beznačajnom broju remete život u gradskim sredinama! U pitanju je klasičan VANDALIZAM, koji se odavno morao sprečiti, jer će prerasti u mnogo opasnija dešavanja! Pravna država MORA da reaguje!

alex

12.08.2019. 19:32

@vladimir - Ti si to sve dobro prepisao samo što ništa ne razumeš neznalice šta to znači...uzmi sendvič.

bane

12.08.2019. 18:13

svoj narod bi tukao za sitnice,tu je heroj za red i mir ,a na kosovu nesme da pisne tamo gde je najpotrebnije.

РОБИА

12.08.2019. 18:27

За такве вандале сине пальма закон. Док не осете по глави нема сине. Милициу у сваком случаи треба подржати. Они и треба да чуваиу ред и мир. Што иа не идем на улицу да правим глупости. То што опозициа, болье речи дивльаци раде на улици ие степен не-културе ! Срамоте нас као србски народ.

vladimir

12.08.2019. 21:46

.... i nisam bitan ja ali ovo mnogo govori, koliki je osvrt "javnosti" na opravdanu zamerku ministra vojske Srbije, upućenoj "pravnoj državi" - dokle će da traje tolerancija države na vandalizam /ostataka/ DOS e? Čak se i ne osvrću na njegovo logično pitanje, primedbu i zamerku aktuelnoj vlasti! To samo govori o NE"ozbiljnosti" i nezainteresovanosti komentara, čim nije Vučić na slici, a Vulin je PERJANICA patriotizma - koji nemaju državotvornu nameru, koji se sprdaju u dokolici i mamurluku!