Brnabić sa ambasadorkom Portugala o saradnji do novih investicija

Tanjug

01. 08. 2019. u 13:25

Брнабић са амбасадорком Португала о сарадњи до нових инвестиција

Foto Tanjug

Premijerka je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dve zemlje biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi dodatno učvrstiti

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je u četvrtak sa novoimenovanom ambasadorkom Portugala u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje.

Brnabić je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dve zemlje biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi dodatno učvrstiti.

Pročitajte još - Vučić primio akreditive novopostavljenih ambasadora pet zemalja

Premijerka Brnabić je istakla da su dosadašnji bilateralni odnosi veoma dobri i da ih karakteriše saradnja na svim poljima, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade za saradnju s medijima .

Ambasadorka Portugala je istakla da će se fokusirati na jačanje ekonomske i privredne saradnje i ocenila da na tom planu ima prostora za unapređenje odnosa.

Sagovornice su izrazile uverenje da će intenziviranje privredne saradnje privući nove portugalske investicije u Srbiju.

Premijerka Brnabić je zahvalila na kontinuiranoj podršci Portugala evropskim integracijama Srbije i izrazila očekivanje da će ona biti nastavljena i u budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

BOGDAN

01.08.2019. 20:25

ANA JE BOLJE OBUCENA OD PORTUGALKE A IMA I LEPSU FRIZURU NEVIDIM KAKVE SU JOJ KONDURE.