Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da je Srbija danas država, "ukoliko Dragan Đilas to nije shvatio"."Srbija danas štiti svoj narod i njegov interes. Danas su narod i država jedno, stoje rame uz rame na istoj strani. Na suprotnoj je Dragan Đilas, okružen samo preostalim satrapima iz lažne 'elite' i bogatstvom koje je zgrnuo na račun te države i tog naroda. I nije teško zaključiti ko pobeđuje u takvom odnosu snaga", navodi se u pisanoj izjavi Orlića.

On je istakao da Srbija danas smeta predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu zato što je uspešna, što ume da sačuva radna mesta i obezbedi nova, da izgradi puteve i pruge na koje je čekala decenijama, da povećava plate zdravstvenim radnicima i do 40 odsto za nekoliko godina.


PROČITAJTE JOŠ: Đurić: Kad nema argumenata, mržnja i laž način komunikacije

"Smeta mu zemlja koja stvara sve ono što nije imala u njegovo vreme. Uspeh Srbije danas je mera neuspeha kompletnog kartela štetočina i lopova kojim je komandovao Đilas. I zato mu ostaje samo da u mržnji besni i na Srbiju i na sve njene, danas brojne, prijatelje i partnere iz sveta", dodao je Orlić.

Orlić je dodao da "Đilasa najviše muči činjenica da narod neće ni da čuje za njega i njegovu ekipu 'cenzusolovaca'".