Teško je takunsko – ljotićevskom „savezu“ Đilasa, Jeremića, Obradovića i drugih ostataka žutog preduzeća da uporedi Srbiju, državu koja danas ostvaruje značajan napredak na svakom polju, sa periodom njihovog vladanja, vremenom koje siboliše samo mrak, pljačku i propadanje.

Teško im je da priznaju da su plate i penzije danas značajno veće nego u njihovo vreme, jer im razlika između današnjih više od 460 evra u proseku i njihovih „sjajnih“ 330 evra ne ide u prilog nikako. Muka im je da priznaju da za roditelje i decu država danas izdvaja skoro dva puta više nego u njihovo vreme. Preznojavaju se na pomisao da uporede rast BDP u 2018. od +4.5% sa njihovim „genijalnim“ rezultatom od -3.1%. Mucaju kad treba da priznaju da profesori i naučni radnici danas imaju po prvi put stabilno finansiranje i fond za nauku, dok su u njihovo vreme sastavljali kraj s krajem i strepeli od svake nove godine. Teško im je da priznaju da Srbija danas ima mnogo više budućnosti nego što su ikada umeli da joj ponude oni, koji su kompletan narod upropastili, a i danas samo gledaju kako da jedni drugima naplate zelenašku kamatu i uzmu još koji milion. Politički marginalci koje masovno napuštaju poslanici i odbornici svakoga dana, uz poruke da neće da učestvuju u njihovom kriminalu, pranju i krađi para i od države i od samih stranaka kojim rukovode.

Pročitajte još: Orlić: Đilas se ne libi da tuži sopstvenu državu

Kada govore o stanju na KiM, neka se pohvale čestitkama i zahvalnicama koje im ovih dana stižu iz Prištine, za godišnjicu sramnog mišljenja MSP koje su teroristima upravo oni poklonili. Bestidnici koji su trgovali nacionalnim interesima gde god su mogli, koje ni danas nije sramota da povlačenje priznanja tzv. Kosova nazivaju „negativnim“, samo da se dodatno umile onima kojima su mišljenje MSP poslali na svilenom jastuku. Bednici koji srpski narod na KiM umeju jedino da besomučno kriminalizuju, besni što od tog naroda ne dobijaju glasova ni za mršav cenzus.

I baš zato što ih narod zna najbolje, i pamti po svemu najgorem - Đilas, Jeremić, Obradović i restlovi žute mašine za pranje para nemaju na izborima šta da traže. Znaju to i sami, zato se i bave samo šarlatanskim tiradama i tvitovanjem, uvereni da će im vlast pasti u krilo i bez izbora. Neće. Toliko su zla naneli, da čak i kad bi se izbori organizovali u njihovom virtuelnom svetu sa društvenih mreža – i tamo bi ih Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka pobedili ubedljivo. Na onim pravim izborima, u realnom svetu, videće se to za koji mesec – biće to pobeda ubedljivija nego ikada ranije. Jer Srbija je rešila da živi i gradi budućnost za svoju decu, a mračne snage bivšeg režima sa takvom Srbijom, ponosnom i uspešnom – nemaju ništa zajedničko.