KRAH DVERI U ČAČKU: Boška Obradovića napuštaju najbliži saradnici

Tanjug

ponedeljak, 22. 07. 2019. u 23:22

КРАХ ДВЕРИ У ЧАЧКУ: Бошка Обрадовића напуштају најближи сарадници

Foto Tanjug

Povernik SNS u Čačku Igor Trifunović izjavio je da je još jedan odbornik Dveri u Skupštini grada napustio Boška Obradovića nezadovoljan "samovoljom lidera" tog pokreta i politikom koju zastupa
Povernik SNS u Čačku Igor Trifunović izjavio je u ponedeljak na konferenciji za novinare da je još jedan odbornik Dveri u Skupštini grada napustio Boška Obradovića nezadovoljan "samovoljom lidera" tog pokreta i politikom koju zastupa.

Pročitajte još -  Boško planira nove blokade

"Dešavanja u republičkom parlamentu i odlazak poslanika Ševarlića, Radojičića i Noga preslikala su se i na lokalni parlament gde su do sada Dveri napustili odbornici Ćurčić, Tanović, Štavljanin, a sada i Miloš Rakonjac", naveo je Trifunović, dodajući da, prema njegovim saznanjima, ima još mnogo nezadovoljnih i pitanje je dana kada će ga i oni napustiti.

Krah Dveri u Čačku otpočeo je 2017. godine posle poražavajućih rezultata na predsedničkim izborima na kojima je Boško Obradović izgubio skoro 10.000 glasova u odnosu na prethodne izbore, podsetio je Trifunović, te konstatovao da je Obradović i "zvanično ugasio" Dveri kad je pristupio Savezu za Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Sumadinac

23.07.2019. 03:54

B kao bruka Blatis to sveto ime Dveri Srpske. Totalno razočarenje. Moj Boško šta učini od tebe politika i Djiki

Stevan

23.07.2019. 04:11

Obradovic je dobio lovu od Djilasa koji je pokusao da kupi poziciju kvazi lidera tkz opozicije da nebi bio hapsen zbog gomile prevara korupcije i lopovluka! Sta je sa poreznim papirima iz ceske?

seljak LA

23.07.2019. 08:31

Kad bi se nas'o neki seljak da te ajsne lopatom po grbini, pa da ti da politiku.Ma nemamo ljudi sta dab se prica i kome da se prica.

MILOŠ

23.07.2019. 14:17

Boško prodao si se Đilasu i to nije lepo Bole sad mu čisti cipele Bole.

Vidovdan

24.07.2019. 14:12

"Ko drugome jamu kopa, sam u nju upadne". Izgubili ste pre republičkih izbora. Pa neće narod izdajice, lažove. Neće narod one koji sarađuju sa onima koji nam ne žele dobro, a pri tom jedini im je program da sruše Vučića. E, neće da može....