Popović Ivković: Boško, sve dublje toneš u lažima!

Novosti online

petak, 19. 07. 2019. u 23:22

Поповић Ивковић: Бошко, све дубље тонеш у лажима!

Biljana Popović Ivković / Foto Tanjug

Biljana Popović Ivković nazvala je Boška Obradovića falsifikatorom, jer je pokušao da objavljenu dokumentaciju o studiranju Nebojše Stefanovića prikaže kao lažnu

I posle objavljivanja dokumentacije sa univerziteta Megatrend, nastavljena je polemika o fakultetskoj diplomi ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović, ovog puta na Tviteru.

Naime, lider Dveri Boško Obradović, objavio je na svom nalogu da je reč o falsifikovanim dokumentima jer jedna od objavljenih fotografija navodno pokazuje „da je delovodnik u kojem je student Stefanović upisan 1995. godine štampan marta meseca 1998. godine”, uz opasku „ne možete kako treba ni da falsifikujete studentski dosije”.

Na ove tvrdnje odgovorila mu je na Tviteru državni sekretar u MUP i funkcionerka SNS Biljana Popović Ivković, koja je navela: „Boško, ti si falsifikator! Sve dublje i dublje toneš u svojim lažima i paranoji!”

U nastavku ona objašnjava da pomenuta fotografija zapravo predstavlja evidenciju preuzetih diploma, a ne ono što tvrdi Obradović.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije