Sudar Boška i Šutanovca

V. M.

11. 07. 2019. u 07:36

Судар Бошка и Шутановца

Dragan Šutanovac i Boško Obradović

Lider Dveri i bivši predsednik demokrata već danima razmenjuju žestoke izjave

FUNKCIONER Dveri Jugoslav Kiprijanović optužio je bivšeg lidera DS Dragana Šutanovca da je Vučićev čovek i da mu je cilj da preuzme Demokratsku stranku i sklopi koaliciju sa naprednjacima.

Tako je nastavljen medijski sukob vrha Dveri i Šutanovca, koji je pre tri dana za Boška Obradovića rekao da je "zec koji trči ispred kerova na trkama" i da je njegova politika neprihvatljiva.

- Šutanovac je Vučićev čovek u DS, minira Lutovca sve vreme, kao i Savez. Sve što radi, radi za Vučića i za NATO. Cilj mu je da ponovo preuzme DS i uvede je u vlast sa Vučićem - napisao je Kiprijanović na "Tviteru".

Lider Dveri Boško Obradović ranije je optuživao Šutanovca da je "krtica" u opoziciji i da radi za interese vladajuće stranke. Nekadašnji prvi čovek DS to je komentarisao tvrdnjom da Obradović ima kopleks od njega i da ga "čak naziva Šunatovcem".


PROČITAJTE JOŠ - Šutanovac: Obradović je zec koji trči ispred kerova na trkama, zašto nije ratovao za Kosovo kad je trebalo?


- Zašto nije iskoristo mogućnost da bude ratnik na Kosovu kada su bili ratovi, nego sada priziva nove sukobe - rekao je Šutanovac na N1.

On je kritikovao odluku opozicionog Saveza za Srbiju, čiji je deo i DS, da bojkotuju Skupštinu, a kazao je i da građani nemaju jasnu sliku o tome šta opozicija nudi i kakva bi bila slika Srbije nakon smene naprednjačke vlasti.

Zbog odnosa prema Obradoviću i Savezu za Srbiju, Šutanovac je bio i na meti vrha DS. Naši izvori navode da su pojedinci iz Demokratske stranke čak tražili da se protiv njega povede disciplinski postupak zbog toga što je u intervjuima otvoreno kritikovao vođu Dveri i njihovu politiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (55)

Vladica

11.07.2019. 08:55

Totalni haos i rasulo u opoziciji, ne zna se vise ni ko je s kim, ko se s kim svadja, ko se s kim udruzuje.

Sandra

11.07.2019. 10:07

Odlicno se oni poznaju, sujeta je tu proradila i pitanje je koliko ce prljavog vesa izneti jedan o drugom. Jednostavno, nize nisu mogli da padnu, obojica.

Milena

11.07.2019. 11:21

DS je sebi dozvolio da od stranke koja je bila na vlasti, pala je na veoma niske grane izgubila poverenje naroda. A tek kada su dozvolili da Bosko Obradovic vodi njihovu kadrovsku politku.

Goran

11.07.2019. 12:49

Sve u svemu , opozicija je ogrezla u egoizmu , ogrezla u mrznji i posto bez ideja ne mogu protiv vlasti onda se medjusobno kao deca svadjaju.

Vladimir

11.07.2019. 12:55

Ovo ništa ne čudi,jer navikli smo na svakodnevne predstave i javna prepucavanja pojedinaca iz opozicije.