Pokret socijalista ocenjuje da je tužba koju je Ragmi Mustafa podneo protiv Aleksandra Vulina još jedan bezuspešan pokušaj bivših članova OVPBM da se Vulin ućutka.

"Naš predsednik Aleksandar Vulin je čovek koji ima hrabrosti da kaže istinu. To zna i Ragmi Mustafa, to znaju i svi oni koji bi da od Srbije prave "Veliku Albaniju", zato ga i tuže da bi ga ućutkali, kaže se u saopštenju PS.

Do sada to niko nije uspeo, pa neće ni demobilisani terorista iz OVPBM.

„Naravno da Vulin nije Vilhelm Kajtel, niti je Srbija Nemačka iz 1939. godine. I Srbija i Vulin pripadaju boljoj i čestitijoj strani sveta, a Mustafa koji uzima ogromnu platu od države Srbije i koji bi u Srbiji da diže spomenike teroristima i bivšim saborcima pripada onoj drugoj, poraženoj strani", zaključuje se u saopštenju Pokreta socijalista

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa izjavio je danas da je podneo tužbu protiv minstra odbrane Aleksandra Vulina jer koristi "vulgaran i uvredljiv termin Šiptar", što Mustafa vidi kao "institucionalizaciju govora mržnje protiv Albanaca" i širenje fobije prema Albancima u Srbiji.