POPOVIĆ ZA NOVOSTI: Ako prođe zakon, Đukanoviću zabraniti ulazak u Srbiju

Novosti Online

četvrtak, 20. 06. 2019. u 15:34

ПОПОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Ако прође закон, Ђукановићу забранити улазак у Србију

Nenad Popović Foto Tanjug

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović, kaže, za "Novosti", da čvrsto ostaje pri stavu da je režim Mila Đukanovića neprijateljski prema Srbiji i srpskom narodu

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović, kaže, za "Novosti", da čvrsto ostaje pri stavu da je režim Mila Đukanovića neprijateljski prema Srbiji i srpskom narodu:

- Njihov i cilj njihovih mentora je da unište SPC i srpski narod u Crnoj Gori. Takođe ostajem pri stavu da je to kriminalni režim, za šta postoje dokazi koji su u posedu međunarodnih bezbednosnih agencija. Neki postupci protiv Mila Đukanovića i pojedinih građana Crne Gore za kriminal i šverc se već vode, što je dobro poznato. Ukoliko taj montenegrinski režim usvoji Zakon o slobodi veroispovesti i krene na osnovu njega da nam otme Ostrog i Cetinjski Manastir, a i sve druge hramove SPC u Crnoj Gori, smatram, i za to ću se zalagati, da Srbija treba da preduzme najoštrije mere protiv predstavnika tog režima, kao što je proterivanje njihovog ambasadora iz Srbije, zabrana ulaska Milu Đukanoviću i predstavnicima crnogorske Vlade u Srbiju, kao i preduzimanje ekonomskih mera, ali i blokade imovine i drugih poslovnih aktivnosti u Srbiji.

Pročitajte još - Ambasador Srbije u Crnoj Gori hitno pozvan na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova

Popović navodi da Ostrog i srpske svetinje u Crnoj Gori moramo braniti odlučnim i čvrstim merama:

- Ovde uzmicanja nema!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

zaliv. net

20.06.2019. 15:46

Podrska, mada to mora daleko ostrije prema milogorcima. Zabraniti rad svim gradjanima CG u Srbiji i prestati sa skolovanjem njihove dece..... Dosta je bilo

Marko

20.06.2019. 15:49

Konačno da to neko otvoreno kaže, srpska država je mnogo starija od tog kriminalca i vreme je da se sve karte otvore.

milan lala

20.06.2019. 15:55

Gola istina milogorski rezim na celu sa Djukanovicem je dokazano neprijateljski. Mora se cvrsto odgovoriti, ima Srbija mogucnosti da na neprijateljstvo odgovori adekvatno.

21VEK

20.06.2019. 17:27

Evo zašto se terala silna propaganda oko napada na Srbe koji su slučajno došli sa zvezdom u Lepu samo da se po sprskim medijima ne piše o ovom srpskom heroju... SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu. A eto i za ovo se ćuti jer EU nema alternative....PROCES OD 12 GODINA U Beogradu osmorica proglašena krivima za zločine nad Hrvatima u Lovasu 1991.

Bran

20.06.2019. 17:28

A sto se ne oglase, povodom ovog novog zakona, Crnogorci koji mnogo dobro žive od Srba i u Srbiji, npr. Sergej Ćetković, Mima Karadžić, Andrija Milošević, Vlado Georgijev, Olja Bećković.... baš me interesuje njihovo mišljenje!

Laki

20.06.2019. 20:59

@crna gora - Vratite se u granice iz 1914. Nisu Srbi ratovali i ginuli da bi se vi smirili . Oteli ste Boku sve do Petrovca.

napreDNO

20.06.2019. 17:43

kako mu zabraniti ulaz u banana drzavu kad je milo kum velikom vodji banana drzave??????

Dragan Nikolic

20.06.2019. 17:55

Setite se sta je rekao Brezinski "srusili smo komunizam na redu je pravoslavlje" Pa onaj Švedski buzdovan Bilt " Najveca opasmost za zapadne vrednosti je pravoslavlje". E nasli su jedmog izvrsioca u Ukrajini i drugog u Montenegro takozvanoj zemlji. Uvek je bilo u Srpskom rodu bagre koja je znog svog lopovluka rusila i unistavana sopstveni rod.

Anja

20.06.2019. 18:07

I ne samo Djukanovicu zabraniti ulazak nego i njegovoj mafiji koja se na tlu Srbije razracunava i diluje drogu.

nadnacionalni ateista

21.06.2019. 20:08

@Мр Радомир Шћепановић - @Mr Radomir Šćepanović.Radomire,Radomire.......Što brukate časno prezime koje nosite??????

Teodor

20.06.2019. 18:11

Bravo gospodine Popovicu. Ti kao clan medjunarodnih bezbednosnih agencija upucen si u kriminalne radnje rezima u Crnoj Gori. Ti si time Popovicu izdajnik i svoga naroda. Bravo gospodine Popovicu. ili bolje receno Haraso.

Crna Gora

20.06.2019. 18:15

Sta je bre nase u Crnoj Gori? Ajde sta cemo da preduzmemo i zastitimo "nase". Niti zakonski, niti vojno niti pravno ne moze biti nase. Onga trenutka kada se Crna Gora odcepila pripalo joj je sve na toj teritoriji. Ili mislite da je drugacije. Okej ajde sta ces da uradis ako si u pravu. Sta ces pravno? Sta ces vojno? Sta ces zakonski. Nista neces jer nista ne pihe vodu za nas. I prestanite da lozite narod da nam pripada odavde do tokija a ovamo tenkove amerikancima za sirovine topite!

Laki

20.06.2019. 20:57

@Crna Gora - Ne moze imovina crkve da bude drzavni. Nije to grafika drzava. Vec crkva. Gradio Sveti Sava, Sveti Petar Cetinski. Gradili Srbi u vreme Nemynjica i kasnije. Ni Turci nisu otimali crkve..Crkva ima tapije na imanja, na objekte i kraj. Znaci moju kuci u CG moze Milo da otme i da Crnogorcu ..a . ja sam Srbin . iz CG.

zaliv. net

20.06.2019. 21:42

@Crna Gora - Nas narod koji se izjasnjava srpskim, nasa imovina i crkve. Za pocetak tu milohorsku bagru treba lepo osamariti, podsticati srpski narod da ne ide na njihovo more i zabraniti ulazak celokupne vlasti i njihovih porodica u Srbiju potom zabraniti rad njihovim gradjanima u Srbiji a njihovim studentima povecati deset puta skolarinu.... Samarcina pa nek se puse

nadnacionalni ateista

21.06.2019. 14:06

@Crna Gora - @Crna Gora. Tako je.Pravoslavne,Islamske i Katoličke bogomolje na teritoriji jedne države su kulturna dobra te države, a svako iz susjednih ili nekih država ima pravo da ih posjeti u svako doba, ali nema pravo da ih prisvaja i proglašava svojima.

Драган КНН

20.06.2019. 18:33

Вала им рече ! Него ваља и чинити ! Куда оно мисле аутопутем у Европу ? Него "господо црногорци" мислите о томе !!!

Rile

20.06.2019. 20:58

Treba razlikovati milogorce od postenih ljudi u Crnoj Gori, bilo da sebe Crnogorcima Ili Srbima is Crne Gore!

Predlog

20.06.2019. 21:29

Uvedite nam vize, pa onda mi vama, pa da se podigne jedan zid umjesto auto-puta i da se vise nikad ne vidimo

Ringe Ringe Raja

20.06.2019. 21:31

Albanija, Kosovo, Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija .... pa u krug . Crna Gora je samo dio srpskog ringispila