U NOĆI između petka i subote, oko dva sata, kamenicama su razbijena  stakla na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Petrovaradinu, i da ovo nije prvi napad na prostorije SNS na teritoriji Novog Sada, a veruju, ni poslednji. saopštio je Gradski odbor ove stranke.

- Frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji su ogromne – piše dalje u saopštenju.

-  Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da nalogodavce i počinioce treba tražiti upravo među onima koje već sedam godina tišti to što je zaustavljena njihova besomučna pljačka građana i što u dogledno vreme nema ni najmanjih naznaka da će im narod ponovo ukazati poverenje.

Pročitajte još: SNS: Uništene prostorije na Zvezdari

Umesto da političkom borbom u Parlamentu, navodi se dalje,  kao i novim idejama i programima pokušaju da privuku birače, u potpunoj nemoći poslednjih meseci posežu za najprimitivnijim metodama delovanja: upadima u javne institucije, razbijanju prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnim komentarima na društvenim mrežama. Građani će početkom naredne godine imati priliku odaberu kojim će putem Srbija nastaviti: putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka naše zemlje u srednji vek.

Razbijeni prozori - Foto: SNS

- Mi u Srpskoj naprednoj stranci nemamo sumnje u to da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost – ističe se u saopštenju GO SNS.