NOVE OPTUŽBE IZMEĐU LIDERA PSG I LSV: Sergej zove Čanka na tuču u gostima

S. J. M.

petak, 08. 03. 2019. u 20:33

НОВЕ ОПТУЖБЕ ИЗМЕЂУ ЛИДЕРА ПСГ И ЛСВ: Сергеј зове Чанка на тучу у гостима

Sergej Trifunović Foto Tanjug

Čanak je u utorak sa dvojicom prijatelja došao u sedište PSG u Beogradu da mu Trifunović sve to ponovi u lice i rekao mu da će ga to koštati

OKRŠAJ lidera PSG i LSV, Sergeja Trifunovića i Nenada Čanka, nastavlja se. Novu rundu zakazao je Trifunović u nedelju na "gostujućem" terenu, u Novom Sadu.

Reagujući na neke prozivke na "Tviteru", on je pozvao Čanka da dođe sam i da rasprave šta imaju. Vulgarno vređajući lidera LSV, Trifunović ga je pozvao da ga sačeka "jedan na jedan, bez telohranitelja". Dodao je još nekoliko "sočnih" epiteta na Čankov račun i optužio ga da mu je "omiljena poslastica da bije ljude dok ih drugi drže". Uz konstataciju da mu je "apsolutno ispod časti da se bije sa starim i bolesnim invalidom", on je naveo da će ipak morati.

Pročitajte još - Čanak otišao na "obračun"

Na uvredama nije štedeo ni Čanak, nazivajući Trifunovića psetom i kukavicom:

- To "jedan na jedan", to se radi kad si čovek. Kerovi se grebu i grizu, i toliko i umeš.

Sukob između njih dvojice počeo je prošle nedelje, kada je Trifunović na protestu u Novom Sadu Čanka nazvao "debelim krmkom, podlim đubretom i separatistom, koji planira da otcepi Vojvodinu". Čanak je u utorak sa dvojicom prijatelja došao u sedište PSG u Beogradu da mu Trifunović sve to ponovi u lice i rekao mu da će ga to koštati.

Nenad Čanak Foto Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

MILOŠ

08.03.2019. 21:39

Da li ima neko od glumaca a da se ne bavi politikom? Hoće li za par godina i Zvezde granda da im se priključe ?

Шатор

08.03.2019. 21:58

Ови толико раде против себе да је то више чудно. Или нису нормални или је нешто друго.

PG-CG

08.03.2019. 21:58

Čanak se ljuti zbog uvreda koje mu je uputio Trifunović, a na jednoj televiziji ga je, barem pedeset puta, nazvao psetom... A voditeljka te "ugledne" televizije nije ga niti jednom upozorila zbog uvreda upućenih poznatom glumci i novopečenom političaru...

Gen52

08.03.2019. 23:26

Učitelj (Čanak) i učenik (Trifunović) nastavljaju prostačkim i uličarskim rečnikom da se "časte". No, sada je na potezu novi momenat: uzajamno pozivanje na dvoboj, baš kao u kaubojskim filmovima. Medjunama rečeno, mesto im je baš u tom vremenu. Izgleda da su bili uspavani jedno dva-tri veka.

Nenad

08.03.2019. 23:53

Jadno, tek sad vidim da opozicija ne postoji. Nedostatak inteligencije je obicno uzrok tuce. Vidim da ti mozak nije u glavi nego u pesnicama.