NE znam ništa o rekonstrukciji, niti o tome da li bih možda mogao da se nađem među onima koji bi napustili Vladu. Svaku odluku ću apsolutno prihvatiti.

PROČITAJTE JOŠ - Maja Gojković: Kompromis, pa sednica o Kosovu

Ovo je u petak rekao potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, i dodao da je predsednica parlamenta Maja Gojković, koja je u intervjuu "Novostima" rekla da su neki ministri predugo na funkcijama i da bi trebalo da se odmore, verovatno mislila na njega, ali da svako ima pravo na svoje mišljenje.

- Moja stranka i ja ne odlučujemo o tome, to je posao za premijerku i SNS kao stožernu stranku koalicije - rekao je Ljajić.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je u petak da će u nekom narednom periodu, u zavisnosti od mnogo faktora i situacije u regionu, svakako biti promena u Nemanjinoj 11, ali da će mišljenje o tome reći premijerki Ani Brnabić, kada ga bude pitala.

- Premijerka je ta koja donosi odluke o Vladi. Što se mene tiče kao predsednika, valjda još neko vreme dok ne dođe neki 5. oktobar ili dok njihove snage dramatično ne ojačaju, a to pod navodnicima govorim pošto tih pustih snova ima koliko hoćete - kao lider najveće stranke biću pitan - rekao je Vučić.