LDP predao listu GIK-u pet minuta pre isteka roka

Tanjug

17. 02. 2018. u 12:25

ЛДП предао листу ГИК-у пет минута пре истека рока
Liberalno demokratska partija (LDP) predala je sinoć, simbolično u pet minuta do ponoći, pred istek roka, listu za beogardske izbore

Liberalno demokratska partija (LDP) predala je sinoć, simbolično u pet minuta do ponoći, pred istek roka, listu za beogardske izbore.

Prvi na listi Đorđe Žujović, ukazao je da je LDP bila poslednja stranka koja je predala listu, i da predaja u 5 do 12 (24.00) ima simboličnu vrednost, s obzirom na to da su vrednosti koje stranka zagovara - ideja moderne, evropske Srbije, normalne zemlje i normalnog grada - trenutno na margini svih dešavanja.

On je ispred kandidatkinja i kandidata LDP-a pozvao Beograđane da razmisle o podršci koju će dati 4. marta na lokalnim izborima.

Žujović je dodao da je izbor jasan i da glas za LDP glas za vrednosti koje ta partija neguje od svog osnivanja.

"Do 4. marta učinićemo sve što je u našoj moći da oni ljudi koji bi možda tog jutra ostali kod kuće to ne urade, nego izađu na te izbore i podrže nas“, poručio je Žujović dodajući da je LDP preživela ono što bi malo koja druga partija preživela.

Tvrdi da je stranka bila napadana sa svih mogućih političkih spektara, da je napadana i u ovoj kampanji.

„Nikome posebno nismo odgovarali, trudili smo se da budemo ono što jesmo, da na napade ne odgovaramo. Posle izbora nema kukanja, oni za koje ste glasali, koje ste zaokružili biće na vlasti, a ja se nadam da će Beograđanke i Beograđani izabrati nova lica“, zaključio je Žujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije