Uvredljivi grafiti kod prostorije SNS u Surčinu i Zvezdari

Tanjug

31. 12. 2017. u 11:22

Увредљиви графити код просторије СНС у Сурчину и Звездари

Foto: Tanjug/SNS

Na ulasku u prostorije Srpske napredne stranke u Surčinu tokom noći ispisani su uvredljivi grafiti, a ispisan je i izlog na prostorijama na Zvezdari, saopštio je beogradski odbor te partije
Na ulasku u prostorije Srpske napredne stranke u Surčinu tokom noći ispisani su uvredljivi grafiti, a ispisan je i izlog na prostorijama na Zvezdari, saopštio je beogradski odbor te partije.

Ukazujući da su nastavljeni vandalski napadi na prostorije Srpske napredne stranke u Beogradu, gradski odbor stranke ističe da je jasno da su svi napadi politički instruisani i da predstavljaju mržnju prema SNS i Aleksandru Vučiću.

Pročitajte još - Rekord SNS kroji liste za Beograd

"Političkim neistomišljenicima, koji jedino imaju želju za nasiljem i vandalizmom, poručujemo da nećemo odustati od borbe za pristojnu, uređenu i modernu Srbiju, za zemlju u kojoj se ovakvi ispadi pojedinaca zaslepljenih mržnjom neće tolerisati", navedeno je u saopštnju.

Beogradski naprednjaci poručuju da ih politički neistomišljenici neće zastrašiti i zaustaviti u borbi za napredak i razvoj Beograda i Srbije.

Gradski odbor Beograd SNS, najoštrije osuđujući ovakvo ponašanje i uništavanje tuđe imovine, još jednom je pozvao nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Напред, у "светлу будућност"!

01.01.2018. 20:20

@Rastko - У праву си! Зашто да размишљамо о неиспуњеним обећањима кад је то било јуче? Бољи живот нам је обећан јуче, одлука о умањењу плата и пензија је донета јуче, поскупљења су била јуче, рат крупном криминалу је објављен јуче... А "dаnas imamo toliko obaveza" -треба да се потпише "правно обавезујући документ" са Албанцима, да се држе ТВ монолози, да се обезбеде средства за баснословне новогодишње хонораре уличним певачима по трговима градова у Србији и за вишеструко прецењене трошкове кићења улица.

Profa

31.12.2017. 16:58

Dosadilo narodu slušati o boljem životu, pošto nemože drugačije da se iskaže rešio da to učini na zidu lakše mu u duši kad se izlane

Radic

01.01.2018. 08:37

@Rastko...Niste vi narod. Vas nece narod. Sto ne ubedite narod da vas zavoli, nego smrljate po zidovima?

Trle

01.01.2018. 18:06

Kod nas u selu pored Beograda gde mi iz SNS vladamo pitanje je časa kada ćemo čitati na zidu sedišta našeg SNS - Nemate novca za našu kanalizaciju a imate na poklon milione evra za Bosnu? ...

Косовац

01.01.2018. 20:22

У овом натпису не видим "застрашивање" (као изјављују из ГО СНС). По мени, неко је само констатовао "стање на терену".