Mihajlović: Jeremić nas posvađao sa najmoćnijim zemljama

Beta

nedelja, 15. 01. 2017. u 15:50

Михајловић: Јеремић нас посвађао са најмоћнијим земљама

Zorana Mihajlović

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da je Vuk Jeremić koji je danas objavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima, svojom politikom posvađao Srbiju sa najmoćnijim zemljama

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Vuk Jeremić koji je danas objavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima, svojom politikom posvađao Srbiju sa najmoćnijim zemljama, a da bi sada da kao predsednik Srbije bude pomiritelj u Srbiji.

"Zato je Jeremić ništa drugo nego lažni pomiritelj. Jeremić kaže da voli Srbiju, ali mu očigledno ne smeta da posle kandidovanja po svetu Srbiju ipak stavi u položaj rezervne domovine. Kao što neće biti iznenađenje ako posle propasti na predsedničkim izborima ponovo napusti Srbiju u trci za nekom drugom međunarodnom funkcijom", navela je ona.

U pisanoj izjavi, Zorana Mihajlović je rekla da jedino iskreno što je Jeremić rekao jeste da se zalaže za povećanje lične potrošnje.

"Kako i ne bi, kada je građane Srbije njegovo predsedavanje Generalnom skupštinom UN koštalo nekoliko miliona dolara. Uverena sam da građani Srbije nisu zaboravili na vreme kada su Vuk Jeremić i njegova stranka vodili ovu zemlju. I mi smo tu da ih podsetimo", navela je funkcionerka SNS.

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije i direktor Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić izjavio je danas da je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije, jer voli Srbiju i ne pristaje na njeno propadanje.

Komentari (2)

Milan

16.01.2017. 12:16

Gdjo Mihajlović,Još ne znate koji je vaš kandidat, ali zato znate da ni jedan nije dobar, kojega niste predložili vi.

Једва те чекају...

16.01.2017. 14:44

Михајловићка се ових дана изузетно ангажовала, чак је као ресорна министарка препустила другоме да оде у Москву и обиђе наше грађевинце.! Очекује да је СНС ипак предложи као Томиног противкандидата, или да се Вучић кандидује за председника па, кад већ остане упражњено место премијера... Да проба и ту.