Velja Ilić vodi Koridore

P. V.

ponedeljak, 05. 12. 2016. u 15:50

Веља Илић води Коридоре

Velimir Ilić

Lider nove Srbije narednih dana stupiće na novu funkciju u javnom preduzeću za puteve

PREDSEDNIK Nove Srbije Velimi Ilić biće u narednim danima izabran za direktora “Koridora Srbije” - potvrđeno je za “Novosti”.

Ilić je takav dogovor, koji je postigao s čelnicima Vlade, preneo svojim partijskim saborcima u subotu na sednici Glavnog odbora NS.

Imenovanje je, kako saznajemo, već prošlo kadrovsku komisiju Vlade, preostao je samo formalni izbor, što bi moglo da se dogodi već na narednoj sednici ministarskog kabineta. Aktuelni predsednik “Koridora” Dmitar Đurović na toj funkciji je od 2012. godine.

Ilić je u prošloj vladi bio ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Gradjanin Bojan

05.12.2016. 16:03

Ovaj Velja je bas smesan, treba Vucicu Cacak za predsednicke izbore.Jer osim Vranja i Leskovca, kandidat SNS ili kako se vec zovu, bice potucen do nogu, glad ce uzeti danak, nadamo se sto veci danak.

Dobrica

06.12.2016. 00:28

Bravo majstore. Mislili smo da je Ilić mr Velimir prošlost kraduckave Srbije. Takvi "kadrovi" nikada neće biti prošlost, a sa njima nećemo ići u "bolju budućnost" koju je najavio premijer u predizbornoj kampanji.

p

06.12.2016. 11:21

"Ilić je takav dogovor, koji je postigao s čelnicima Vlade, preneo svojim partijskim saborcima u subotu na sednici Glavnog odbora NS." - kakve institucije, kakva "drzava", sve su to bajke, samo je bitan "dogovor" i onda isluzene rage umesto na klanicu idu u fotelju a na klanicu ide roblje kao i uvek