Dačić u Kanadi o ukidanju viza

V. N.

15. 11. 2016. u 21:55

Prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije razgovarao je u Otavi sa kanadskim zvaničnicima o sporazumu o vazdušnom saobraćaju i početku vizne liberalizacije


Дачић у Канади о укидању виза

Foto Tanjug

PRVI potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić razgovarao je u Otavi sa kanadskim zvaničnicima o sporazumu o vazdušnom saobraćaju i početku vizne liberalizacije za naše državljane koji putuju u ovu zemlju.

Dačić se sastao sa predsednicima oba doma Parlamenta Kanade, predsednikom Senata DŽordžom Fjurijem i predsednikom Donjeg doma DŽefom Reganom, sa kojima je imao otvoren razgovor o kanadskoj podršci našim evrointegracijama, dijalogu Beograda i Prištine, situaciji u regionu Zapadnog Balkana i odnosima sa NATO.

Šef diplomatije se susreo i sa kanadskim ministrom za imigraciona, pitanja izbeglica i državljanstvo DŽonom Mekalumom i tom prilikom je zvanično pokrenuto razmatranje ukidanja restrikcija koje važe za pripadnike administracije nekadašnje SRJ.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ivan

16.11.2016. 07:15

Ako uspes da izdejstvujes bezvizni rezim sa Kanadom,Dacicu kunem se da cu zauvek glasati za tebe! Naravno iz Kanade.

Kosmopolita

17.11.2016. 08:58

@Ivan - Vala, mogao bi i on posle 25 godina na vlasti da uradi nesto korisno. I ja mu dajem glas ako ovo uradi, naravno iz Kanade :) Ma nisu oni glupi, znaju da bi pola naroda pobeglo iz robstva.