Pet biračkih centara na Kosmetu

D. Z.

petak, 22. 04. 2016. u 18:14

Пет бирачких центара на Космету
U nedelju, na dan parlamentarnih izbora u Srbiji, na Kosovu i Metohiji će biti otvoreno pet biračkih centara

U NEDELjU, na dan parlamentarnih izbora u Srbiji, na Kosovu i Metohiji će biti otvoreno pet biračkih centara. Kako je u izjavi za "Novosti" rekao Senad Šabović, portparol ove misije, birački centri koji će imati svoje ogranke, biće otvoreni u Gračanici, Štrpcu, Ajnovcu pored Raniluga, Mitrovici i Leposaviću. Šabović napominje da će pravo glasa, kao i na prethodnim izborima, imati oko 100.000 glasača. Po zatvaranju birališta, OEBS će glasove transportovati do Raške i Vranja, gde će ih preuzeti RIK.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

AleKS

22.04.2016. 18:40

Bilo bi bolje da kod nas nema otvorenih birackih centara, uvek smo mi sa Kosova glasali najgore, siguran sam da ni ovog puta necemo napraviti izuzetak.Pozdrav iz Strpca :D

rodoljub

24.04.2016. 08:39

Na kosovskim izborima Srbija je tražila od kosovskih Srba da izadju na izbore (da se da legalitet i zaokruži integritet kosovske države po briselskom sporazumu). A sada se traži da isti Srbi glasaju na srpskim izborima? Zašto? Očigledno da se prikaže da je Kosovo sastavni deo Srbije, iako po Brisel. sporazumu nije u sastavu Srbije?