Špijunka: Dačić pronašao Šarića

V. N.

11. 12. 2013. u 21:40

„Operacija“ spaljivanja droge u TE „Nikola Tesla“ kasnila je jer se čekala vaga za merenje narkotika, koju je trebalo da donese Darko Šarić...

KAKO život zna da „izrežira“ smehotresne scene, najbolje su se nedavno uverili premijer Ivica Dačić i policijski vrh. Sve se zbilo prilikom spaljivanja zaplenjene droge u Termoelektrani „Nikola Tesla“, koje nije počelo u zakazano vreme. Pošto je Dačić imao i druge obaveze, pitao se zašto „operacija“ kasni. Zaposleni u TENT odgovorili su mu da se čeka vaga na kojoj se mere narkotici pre ubacivanja u peć. Vreme je prolazilo, ali čovek koji je trebalo da donese vagu nikako da stigne. Premijera je počelo da izdaje strpljenje, pa je povikao:

- Dokle ćemo više da čekamo? Kako se zove taj čovek?

- Darko Šarić - odgovorili su mu čelnici elektrane. Nije bila šala, jer se šef proizvodnje u TENT zove baš kao pljevaljski narko-bos!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

smejem se

12.12.2013. 10:03

Ha ha.........nemogu prestati, ha ha....kako se zove taj covek ha ha ............

Radiša

12.12.2013. 10:26

Ivica Dačić i SPS su snimali film u Šarićevoj vili na Fruškoj Gori na Tataraskom Brdu! To sve moje komšije znaju. Ta Dačić je digod pričao sa uvažavanjem o Šariću kao poslovnom čoveku finom svetu. Di može nešto da se sakrije u Srbiji kad su nas skjatolici sveli na nivo statističke greške. Cela Srbije je 0,oo5 % EU. Eurostat Srbiju prikazuje u koloni sa zanemarljivom statističkom greškom. Model vlasti moramo ukinuti i postaviti Namesnika nekog Visokog predstavnika da upravlja sa nama.

Propast u reprizi ne ostaje.:))

12.12.2013. 10:42

Cujte i pocujte i gledajte, a imamo dobru priliku da vidimo spektakularne, smešne, šokantne, dodirljive i tužne do suza petooktobarce, i izbore koje ste propustili ili zelite ponovo da vidite.

radosavpetkovic

12.12.2013. 11:32

ko tvrdi da je vaga za merenje droge bila ispravna prilikom merenja i spaljivanja kada se toliko čekalo na tu vagu.