Aleksandar Protić: Otreznićemo narod

N. P.

17. 11. 2013. u 21:46

Александар Протић: Отрезнићемо народ
Predsednik „Treće Srbije“ tvrdi za Novosti da su sve srpske vlade do sada prosjačile po svetu
TREĆA Srbija“ nudi davno čekano otrežnjenje koje je više nego neophodno kako bi se predanim radom krenulo u razvoj i napredak. Koncept naše politike je različitost između veštački nametnute „prve“ i „druge“ Srbije koje su podjednako površne i nerealne.

To za „Novosti“ poručuje Aleksandar Protić, lider „Treće Srbije“, koja je odnedavno postala i parlamentarna stranka.

* Verujete li da zaista možete da ponudite nešto novo?

- Političari ne samo da traže od Srbije da im ona odmah nešto da, već od nje neretko i otimaju, pre svega kroz sveopštu korupciju. Mi nudimo novu, razumnu, i odgovornu politiku, koju predstavljaju nekompromitovana lica, kojima politika nije prvi, jedini i poslednji posao u životu. Samo kroz vrednovanje radnog morala i etike možemo kreirati novu snagu. Srpske političke elite moraju prestati da gledaju u „tuđa dvorišta“. Sve srpske vlade do sada su kandidovale sebe na izborima kao potonje careve, a kasnije su se mahom ponašale kao uboga sirotinja koja prosjači po svetu.

* Da li ćete se uskoro i zvanično registrovati kao politička stranka?

- Registracija partije je skup mehanizam koji zahteva blizu 100.000 evra, što je za srpske ekonomske uslove veliki iznos. Forma političke organizacije koju smo mi odabrali pruža znatno efikasnije i jeftinije delovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

dejan vranje

17.11.2013. 22:35

kako vas nije sramota,pokazali ste se u Novom Sadu u javnim preduzećima gde su vaši kadrovi,pokušate da prevarite narod vašom pričom.Postali ste vladajuća stranka,a premetnuli ste se u opoziciju i neznam koga kritikujete,kad sa vašim koalicionim partnerima u Novom Sadu samo povećavate namete građanima koji su postali vaše sluge,a ne obrnuto.

baba Simana

18.11.2013. 15:40

Proticu znas li ti koliko rasola je potrebno da bi se otreznio ovaj ,,pijani" narod?