Jemeljanov: Rusija neće priznati rezultate izbora na Kosovu

Tanjug

30. 10. 2013. u 18:33

Јемељанов: Русија неће признати резултате избора на Косову
Rusija neće priznati rezultate lokalnih izbora na Kosovu, jer Republika Kosovo ne postoji, rekao je zamenik rukovodioca frakcije Pravedna Rusija u Državnoj dumi
MOSKVA - Rusija neće priznati rezultate lokalnih izbora na Kosovu, jer Republika Kosovo ne postoji, rekao je na susretu s predstavnicima privremene skupštine autonomne pokrajine Kosovo i Metohija zamenik rukovodioca frakcije Pravedna Rusija u Državnoj dumi Mihail Jemeljanov.

Prema njegovim rečima, na sednici Dume koja će biti održana 12. novembra, Pravedna Rusija će istaći predlog projekta rezolucije koji osuđuje održavanje nelegitimnih izbora u pokrajini, preneo je "Glas Rusije".

Patriotske snage RF shvataju da kada se Srbi bore za teritorijalni integritet zemlje, bore se i za Rusiju, rekao je Jemeljanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ludi Milojko

30.10.2013. 19:08

Eu, Brisel i ostali deo zapadnog sveta vec strepe od toga sto Rusi nece priznati rezultate lokalnih izbora na Kosovu?? Rusi jos nisu shvatili da su zadnja rupa na svirali kada se Kosovskoe situacije tice. Kada su stvarno imali sansu da nesto urade za Kosovo, podvukli su rep i pobegli.

arsa

30.10.2013. 20:01

Ovo je pocetak i kraj price o tkz. "izborima na KIM".Nista dodati nista oduzeti-NE siptarskim izborima.

Мићо

31.10.2013. 12:15

Русија неће признати изборе а зато хоћемо ми...боже кави смо ми људи и за чији интерес радимо... ( ХВАЛА ВЕЛИКОЈ РУСИЈИ )

neko iz okoline

01.11.2013. 11:05

Rusija ceni isto kao i sve druge drzave koje podrzavaju narod, demokratske izvore vlasti.