Dušan Stanojević razrešen dužnosti

FoNet

14. 10. 2013. u 12:02

Vlada Srbije razrešila je Dragana Kolarevića pomoćnika minstra kulture i informisanja i imenovala Sašu Mirkovića na tu dužnost, a na čelu GAK-a postavljena je Snežana Rakić

BEOGRAD - Vlada Srbije je razrešila dr Dušana Stanojevića dužnosti direktora Ginekološko-akušerske klinike “Narodni front” u Beogradu i za vršioca dužnosti direktora te klinike imenovala dr Snežanu Rakić.

Vlada Srbije donela je rešenje o postavljenju dr Aleksandra Gajića, dr Zorana Mašića i Muhedina Fijuljanina za državne sekretare u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a Neđu Jovanovića je postavila za državnog sekretara u Ministarstvu pravde i državne uprave.

Vlada je donela rešenja o postavljenju Snježane Prodanović za republičkog javnog pravobranioca.

Vlada je razrešila Dragana Kolarevića pomoćnika minstra kulture i informisanja i imenovala Sašu Mirkovića na tu dužnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Deki

14.10.2013. 12:32

Koji sad Saša Mirković? Nije valda u pitanju ovaj:" Rođen je 1972. godine u Boru. Nema podataka o njegovom obrazovanju, a sam za sebe kaže da je producent." Inače, pomoćnik ministra saobraćaja u slobodno vreme...jel taj? Jel to ozbiljna stranka i politika Ace Vučića?

baba Simana

14.10.2013. 15:39

@Deki - To su provereni kadrovi SNS-a jos Zoricu Brunclik da postave na mesto ministra kulture pa da zapevamo i zaigramo.

MSCORPIO

15.10.2013. 07:19

@Deki - I šta sad je i predsednik skupštine Zaječara i pomoćnik ministra, po kom osnovu je to dozvoljeno, gde je Agencija za borbu protiv korupcije?!?! Da ne pominjemo finansiranje njegove televizije. Sramota

Viva

14.10.2013. 12:54

E, jadna li si Srbijo! I dalje partijska podobnost i veze na delu. A rekose da toga nece biti...

bela zastava

14.10.2013. 14:16

Prosto se namece pitanje, jer u politickoj gunguli sve je zbrda zdola, namerno i slucajno, obavljeno sa uspesima ili mrcvarenjem, koji deo najvise obozavate.

Kraljevic Marko s`Volom

14.10.2013. 14:29

Uvek se isplati u poitici kad za protivnika imate koruptnog da mu dozvolite da iznese sve svoje argumente, i onda osane nasamo sa onima koji ce da ga u lance staviti.

B.Z.

14.10.2013. 15:00

Struka i profesija ne bi trebalo da imaju ni P od politike.Jadna je Srbija koja smenjuje svoje strucnjake svetskog glasa.Taj covek je spasao na hiljade zena i obavljao najkoplikovanije operacije. Ovo znam iz iskustva svojih najblizih.

neša car

14.10.2013. 17:40

@B.Z. - Nisam nikad čuo ni za te ljude što odoše, ni za one što dođoše. Samo znam da je u kulturi katastrofa, a zdravstvo je blizu katastrofe. Muzeji ne rade, filmovi su nam očajni, pozorište nekvalitetno po izboru repertoara i kvalitetu glumaca, u književnosti su autori sa estrade sa svojim biografijama i kuvari, na RTS i RTV nema ništa značajno pomena, a nema ni slikarskih izložbi. A u zdravstvu ima ljudi koji se trude i rade, ali zato kod njih skoro da i ulaz naplaćuju.

Maja

14.10.2013. 18:14

Sramota! Smeniti svetskog strucnjaka kakav je dr Stanojevic je jos jedan ocajan potez olinjale i izdajnicke vlasti. Sto ne smenjuju direktore klinika na Kosovu jer i to je Srbija, valjda? Dr Stanojevic je resio moje dugogodisnje probleme koje ni svetski strucnjaci ovde u Americi nisu mogli godinama da rese i pitali se ko je taj strucnjak koji je to uspeo. A fukarama koje dokusuruju Srbiju porucujem da pitaju ministarku zdravlja za preduzece PP Lane i internisticki blok u Kragujevcu?

Nada

14.10.2013. 18:52

Tuzna je ovo zemlja kad je sebi dozvolila da smenjuje takve ljude i takve strucnjake kao sto je Dr Stanojevic. Katastrofa...

Marija

15.10.2013. 10:44

Vise od sramote. Ako ceo kolektiv stane uz Stanojevica to ipak nesto znaci. Ovo je vracanje u devedesete. Pitajte zene koje je on operisao kakav je to strucnjak. SRAMOTA kada nam preletaci odredjuju sudbinu. K Zanima me kod kod hirurga bi doticni odveo svoju zenu ne daj Boze ako zatreba. Verovatno u inostrasrvo to im je manir jer ovde boljeg NEMA. Sramota.

Marija

15.10.2013. 10:49

Stamota. Kao da je njih briga sta narod misli. Kao i kolege iz Fronta. Povratak devevedesetih.