Naprednjaci sve brojniji

M. B

17. 11. 2008. u 20:00

Напредњаци све бројнији
Srpska napredna stranka dobila je još jedno pojačanje. Bivši funkcioner Srpskog pokreta obnove Bojan Dimitrijević pristupio je u ponedeljak Nikolićevim naprednjacima

SRPSKA napredna stranka dobila je još jedno pojačanje. Bivši funkcioner Srpskog pokreta obnove Bojan Dimitrijević pristupio je u ponedeljak Nikolićevim naprednjacima.
Prema našim saznanjima, Dimitrijević će sigurno konkurisati za neku od funkcija u Nikolićevoj stranci, koja se još organizaciono profiliše.
Izvori “Novosti” iz vrha SNS uveravaju nas i da je utanačen prelazak Radoša Ljušića u naprednjačko jato, iako je nedavno javno saopštio da ostaje u DSS.
Naši sagovornici tvrde i da bi Dimitrijević i moguća pridošlica Ljušić najpre zauzeli mesta u Glavnom odboru koji će biti konstituisan najkasnije za četiri meseca.
Dimitrijević je nekadašnji ministar trgovine u prvoj vladi Vojislava Koštunice, od 2004. do 2007. godine, a bio je i prvi čovek političkog saveta SPO. Međutim, od “vukovaca” se distancirao pre dve godine, jer je, kako je tada govorio, želeo da se posveti profesorskom pozivu na Ekonomskom fakultetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije