Ministar Vulin: Srbija će pobediti korona virus, ali Ugljanin svoju pohlepu i ludilo neće

Novosti online

utorak, 30. 06. 2020. u 18:09

 Министар Вулин: Србија ће победити корона вирус, али Угљанин своју похлепу и лудило неће
- Dok je bio u Vladi Srbije Ugljanin je govorio ’dok sam ja ministar i nemate manjinski problem, ako ne budem, onda imate manjinski problem’ - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
- Dok je bio u Vladi Srbije Ugljanin je govorio ’dok sam ja ministar i nemate manjinski problem, ako ne budem, onda imate manjinski problem’ - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
 
"Aleksandar Vučić je u jeku pandemije virusa korona došao u Novi Pazar, obišao građane i odneo respiratore, Vojska Srbije je u bolnici za dva dana razvela gasove, dezinfikovala grad, obezbeđivala zdravstvene ustanove, starački dom, podigla privremenu Kovid bolnicu, predsednik Vučić je poslao šlepere medicinske opreme svim građanima Novog Pazara", naglasio je ministar Vulin i dodao da je "na sve to Ugljanin poslao ljude da divljaju, izgovaraju neistine i vređaju svoju državu i lekare".
 
- Molimo Bošnjake da i dalje imaju apsolutno poverenje u svoju državu i u svog predsednika Vučića i da nikako ne dozvole da još jednom budu žeton kojim će Ugljanin da trguje za neko svoje mesto u vlasti. Da mu ponudimo mesto u Vladi odmah bi prestao sa napadima i oprao ruke od onih koje je slao da vređaju Srbiju. Bošnjaci dobro znaju da to Ugljaninu ne bi bilo prvi put - zaključio je ministar Vulin i poručio da će "Srbija pobediti korona virus, ali Ugljanin svoju pohlepu i ludilo neće".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nnn

30.06.2020. 19:33

Pa svi ovi Talibani su topla braca, zato ima i najvise obolelih. Sta ces, Ugljanin ih podmazuje..

rus

01.07.2020. 06:43

Napraviti Srpski pravosudni sistem nalik na Hag da se sudi svim zločincima koji rade protiv Srpskog naroda pa da vidim da li će neko napadati i ugnjetavati Srbiju i Srpski narod.