Srpska lista demantuje navode albanskih medija: Nije bilo glasova preminulih Srba

D. Zečević

14. 11. 2019. u 15:13

Српска листа демантује наводе албанских медија: Није било гласова преминулих Срба
Nastavlja se ova plejada laži albanskih političara i nekih medija, kažu iz Srpske liste
Srpska lista saopštila je u sredu da se šovinistička farsa sa glasovima raseljenih Srba nastavlja u vidu laži i optužbi naglašavajući da je nakon svih mogućih malverzacija i pritisaka vezao za izbore održane šestog oktobra, najnovija laž da su -glasali i raseljeni Srbi koji su preminuli!

-Pri tom, albanski mediji namerno lažu i podmeću ovakve neistine u cilju podrške šovinizmu albanskih partija a kao "dokaz" svojim lažima poturaju spiskove lica kojima je Priština priznala pravo glasa, što ne predstavlja dokaz da su ta lica i glasala.

Pročitajte još - NOVI SKANDAL U REŽIJI PRIŠTINE: Izmislili otrov, Srpskoj listi kradu glasove

Uz to namerno zaboravljajući da pomenu da to što se skoro 500.000 glasača nalazi na biračkom spisku više nego što se procenjuje da ima punoletnih građana na Kosovu i Metohiji je prostor za manipulaciju sa albanskim glasovima-ističe se u saopštenju Srpske liste.Iz ove liste dalje opominju da se “nakon što smo slušali laži o zatrovanim kovertama sa srpskim glasovima, gledali scene iz filmova naučne fantastike i članove Centralne izborne komisije u skafanderima kako broje srpske glasove“, nastavlja plejada laži albanskih političara i nekih medija, a sve sa ciljem da se preko leđa srpskog naroda zataška nesposobnost kosovskih institucija da prebroje skoro 40 dana glasove sa izbora koji su održani 6. oktobra.

-Ponovo i ponovo su Srbi dežurni krivci koje albanski političari pred očima međunarodne zajednice koriste kao objekat svoje unutaretničke borbe za vlast -dodaju dalje iz SL koja najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje uz podsećanje da smo posle svakog novog brojanja imali više glasova, a naši politički protivnici manje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije