HARADINAJ PONOVO U CRNOJ GORI: Albanci braća od Skadra do Pazara

M. S.

16. 09. 2019. u 09:09

ХАРАДИНАЈ ПОНОВО У ЦРНОЈ ГОРИ: Албанци браћа од Скадра до Пазара

Ramuš Haradinaj
Foto: facebook.com

Na bratskom sastanku sa Albancima iz Plava i Gusinja. Od Skadra do Novog Pazara braća smo, i oni koji se mole u džamiji, i oni koji se mole u crkvi. Moja su braća Albanci
Na bratskom sastanku sa Albancima iz Plava i Gusinja. Od Skadra do Novog Pazara braća smo, i oni koji se mole u džamiji, i oni koji se mole u crkvi. Moja su braća Albanci.

Ovo je na Fejsbuk profilu napisao premijer tzv. Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj, koji je, kako kaže, u nedelju boravio u Plavu i Gusinju, gde se sastao sa Albancima iz ova dva mesta.

Pročitajte još - Haradinaj posle Haga kod ujaka


Nedavno, Haradinaj je boravio u Vusanju kod Gusinja i uz fotografiju iz tog mesta napisao je: "Na odmoru kod dajova".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Новица

16.09.2019. 10:01

A заборавио је да су браћа и са Црногорцима а Црногорци се хвале дасу им браћа Шиптари јер само они и Шиптари још увек имају племена, (најнижи облик друштвене зајенице).

Alek

16.09.2019. 10:23

Gusinje, Plav, Ulcinj sve do predgradja Podgorice...sve ce to da potrazuju "braca" albanci od "brace" crnogoraca kao nsplatu za usluge u sticanju nezavisnosti. Samo polako, sire se pipci albanski po crnoj gori. Sa desetoro dece za 50 godina bice vecina populacije, a onda scenario kao u Makedoniji...

Blagoje Jovovic

16.09.2019. 10:52

Zašto naše službe nisu reagovale kad su imale idealnu priliku da konacno ulove ili elimisu ovog siptarskog teroristu monstruma.Srbija mora pod hitno da se ugleda na Izreal i nacin na koji se Mosad obracunavao sa nacistickim zlotvorima koji su izbegavali pravdu.Samo na taj nacin,sve žrtve ovog siptarskog cudovista bi konacno dobile pravdu i mogle mirno da pocivaju.

pereee

16.09.2019. 15:50

@Blagoje Jovovic - Najmanji problem je ubiti coveka na taj nacin, ali sta onda, pogotovu sa srbima juzno od ibra. Bilo je pril;ika pa su se propustale, vise se gledalo da se krade!Treba se slizati sa USA, pa onda praviti poteze, sve ostalo je kamilica.

Nislija.

16.09.2019. 11:44

Pa oni su braca sa kompletnim crnogoskim politicarima na svim funkcijama. Slika govori vise od reci.

Đorđe

16.09.2019. 15:42

Gospodo, brinite vi brigu kako da KiM sačuvate i vratite u Srbiju, a za Crnu Goru ima ko će da brine.

Patak Dača

24.09.2019. 13:29

Možda ste i Skadar zidali a preko noći neko rušio... Zamišljate da ste najstarija rasa na planeti Zemlji...stariji čak i od ameba.. SRAM VAS BILO!!!