Palma: Autor deklaracije Albanaca je odavno pročitan

Z. U.

nedelja, 15. 07. 2018. u 12:13

Палма: Аутор декларације Албанаца је одавно прочитан

Foto Arhiva VN

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da deklaracija albanskih odbornika sa juga Srbije predstavlja pokušaj ucenjivanja zemlje i dodao da nije slučajno što je doneta par dana pre dijaloga u Briselu
„Autor Deklaracije koju su u subotu usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima. Nije slučajno što je ova ratnohuškačka Deklaracija doneta par dana pre dijaloga u Briselu i predstavlja pokušaj ucene Srbije, ali treba svima da bude jasno da srpsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem ni do sada nije reagovalo na ucene, a neće ni ubuduće", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

PROČITAJTE JOŠ - Stanković: Albanci sa juga centralne Srbije nisu tema razgovora u Briselu; Traže prava kao Srbi na KiM


„Rukovodstvo Srbije vodi stabilnu i miroljubivu politiku i autoru te Deklaracije treba da bude jasno da je Balkan stabilan zahvaljujući rukovodstvu Srbije i da nije toga imali bi ratna žarišta na više mesta u ovom delu Evrope. Pozivam autora takozvane Deklaracije Albanaca sa juga Srbije da kaže kosovskim Albancima da ispune ono što su potpisali, a to je pre svega Zajednica srpskih opština i da prestanu da napadaju Srbe na Kosovu i Metohiji" , rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije