Zelenović ima problem sa rezultatom, a ne sa procedurom: Šabački SNS predao žalbu

Novosti online / A. D.

petak, 26. 06. 2020. u 16:29

Зеленовић има проблем са резултатом, а не са процедуром: Шабачки СНС предао жалбу

Foto A. Delić

Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite izbornu volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović, navodi se u saopštenju GO SNS Šapca

ŠABAC – Gradski odbor SNS Šapca predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu - saopštili su naprednjaci u petak.

"Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite izbornu volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović", navodi se u saopštenju GO SNS Šapca.

Kako navodi SNS, brutalno prekrajanje slobodne volje građana, iskazane na demokratskim izborima je nedopustivo, a ta stranka boriće se za glas naroda svim pravnim sredstvima.

"Jasno je da Zelenović izmišlja probleme sa procedurom, dok ustvari ima problem sa rezultatom. A rezultat je na strani SNS, koja je dobila čak 11.229 glasova više od Zelenovića. Naša pobeda je jasna kao sunce. Narod nam je ukazao poverenje. Nećemo ga izneveriti", navode naprednjaci.Komentari (3)

Dragan

26.06.2020. 17:58

Izbori su u celini neregularni. To što su se pojavili listići koji se u nijansi razlikuju od drugih za SNS Šabac nije problem.

Miki-Zg

26.06.2020. 18:49

Bilo koji Upravni sud dati će svoju odluku : Opštinski izbori su regularni što su gle čuda Zelenovićevi posmatrači po izboru i potpisali ! Čovjeka na Vlasti 16 god. i razumijem ,kuda će jadan sutra ?