Stefanović: Poverenje građana ćemo uzvratiti, nastavljajući da radimo još energičnije i odgovornije

NovostiOnline

ponedeljak, 22. 06. 2020. u 17:32

Стефановић: Поверење грађана ћемо узвратити, настављајући да  радимо још енергичније и одговорније

Nebojša Stefanović / foto: Tanjug

Pred nama je mnogo zadataka kako bi deca i u Beogradu i u Srbiji imala što bolju i sigurniju budućnost i zato već danas nastavljamo da radimo na postizanju ovih ciljeva

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, zahvalio se građanima na ukazanom poverenju i istakao:

- Želim da se zahvalim građanima Beograda na ogromnom i značajno većem broju glasova, što je najbolji pojedinačni rezultat uprkos manjoj izlaznostii što su i na ovim izborima pružili podršku Srpskoj naprednoj stranci i našoj politici ekonomskog razvoja i stvaranja bolje budućnosti.

Beograđani su juče na biračkim mestima doneli jasnu odluku da žele da nastave putem reformi i izgradnje Srbije čiji je garant lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“. Ukazali su nam poverenje, kako za vođenje Srbije, tako i gotovo svih beogradskih opština.

Pred nama je mnogo zadataka kako bi deca i u Beogradu i u Srbiji imala što bolju i sigurniju budućnost i zato već danas nastavljamo da radimo na postizanju ovih ciljeva.

Poverenje ćemo građanima prestonice uzvratiti, nastavljajući da zajedno sa njima i samo za njih, radimo još energičnije i odgovornije na otvaranju novih radnih mesta i fabrika, izgradnji puteva i infrastrukture, vrtića, škola i bolnica, povećanju plata i penzija i stvaranju Beograda kao mesta za još lepši i kvalitetniji život – navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije