Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove: Nebojša Stefanović u Lazarevcu

Novosti Online

utorak, 16. 06. 2020. u 22:47

За наше пензионере хоћемо најбоље услове: Небојша Стефановић у Лазаревцу
On je istakao da jedino lista pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić – Za naša decu“ može da garantuje politiku dela

PREDSEDNIK beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas u Lazarevcu da lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ posebnu pažnju posvećuje i našim najstarijim sugrađanima.

„Želimo da pokažemo tu vrstu brige i pažnje prema penzionerima, kakvu su oni pokazivali prema našoj zemlji gradeći opštine i gradove. Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove, hoćemo da ti ljudi osete da su važan deo našeg društva i da ih niko nije zaboravio. Njihovo znanje i iskustvo potrebno je Srbiji i treba ga iskoristiti u stvaranju i boljeg Lazarevca i cele zemlje“, rekao je Stefanović.

On je istakao da jedino lista pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić – Za naša decu“ može da garantuje politiku dela.

„Da će sve što smo rekli biti izgrađeno i biti učinjeno i to ne može da uradi ni jedna mala lista, mala politička stranka niti grupa građana. Te stranke imaju pravo da se bore, ali one se bore za svoje interese i za interese svojih parcijalnih grupacija. Naša lista se bori za čitavu Srbiju, zemlju velikih infrastrukturnih projekata i ulaganja, poput izgradnje isključenja na auto-put i uređenja jezera Očaga u jednoj od najvećih beogradskih opština Lazarevcu“, rekao je Stefanović.

On se zahvalio svim ljudima u opštini Lazarevac koji su u prethodne četiri godine vredno radili boreći se da Lazarevac postane bolje mesto za život i istakao da je uveren da ćemo zajedno ujedinjeni i u narednim godinama graditi bolji život za sve ljude koji žive u ovoj opštini.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije