Marković: SzS stvara alibi za izborni debakl te opcije

Tanjug

petak, 29. 05. 2020. u 21:37

Марковић: СзС ствара алиби за изборни дебакл те опције
Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković ocenio je danas da pripadnici Saveza za Srbiju ponavljanjem mantri o nepostojanju uslova za fer i poštene izbore stvaraju alibi za izborni debakl

Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković ocenio je danas da pripadnici Saveza za Srbiju ponavljanjem, kako kaže, neistinitih mantri o nepostojanju uslova za fer i poštene izbore i insistiranjem na bojkotu izbora, stvaraju alibi za izborni debakl te političke opcije.

"Iako svestan da je ideja bojkota u Srbiji potpuno propala i da u nju veruje još samo Dragan Đilas, Borko Stefanović, kao najverniji Đilasov poslušnik, istrajava u opravdavanju te besmislene odluke", naveo je Marković u saopštenju.

On dodaje da Stefanović, koji govori o rijaliti programima, zaboravlja da je upravo Dragan Đilas rodonačelnik rijaliti programa u Srbiji.

Marković kaže da je Stefanović zaboravio da je Đilas "oteo od dece" Pionirski grad da bi sagradio kuću "Velikog brata" i tako sebi obezbedio višemilionsku korist.

"Borislav ne odustaje od podele Srbije, od podele građana i izazivanja netrpeljivosti. Evidentno je da je politika SzS da svako ko ne misli kao Đilas automatski biva neprijatelj broj jedan", naveo je Marković.

Komentari (15)

Milorad

29.05.2020. 23:08

Ključ bojkota izbora SzS je upravo zbog toga što su svesni da bi doživeli debakl. Ideja bojkota im nije uspela to je sad već jasno, šta će drugo da smisle videćemo.

Nešo N

30.05.2020. 07:40

@Tikica - Tikica:Znaju ljudi da nemaju podršku građana i zbog toga i bojkotuju izbore.

Никола

30.05.2020. 22:15

@Dada - Дадо Мила, ако не иду на изборе, не могу од њих да одустану!

star

30.05.2020. 08:14

Takozvani lideri opozicije u ovom besmislenom i propalom SzS više ne znaju šta rade, a bojkot izbora im je jedino rešenje da sakriju izborni debakl koji bi ih snašao na predstojećim izborima, jer su shvatili da nemaju podršku naroda Srbije.

Ignjat

30.05.2020. 08:50

Djilas, Jeremić i Obradović su svesni da im narod ne veruje i zbog toga i ne smeju da izadju na izbore.

Земунац

30.05.2020. 22:18

@thtz - Ја мислим, да је баш обрнуто: СзС нема подршку на селу, а не у градовима!