Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma rekao je da je jedini recept za lokalne izbore da imate konkretna dela iza sebe.


- Moj program je da budžet troše građani a ne političari. Na našoj listi su svi zaposleni i uspešni na poslu.


- Ne može neko očekivati da bude na listi neke političke partije da bi nakon izbora dobio posao u nekom javnom preduzeću ili neku plaćenu funkciju. Kod nas u Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice. Na taj način mi štedimo budžet i ta sredstva preusmeravamo ka građanima. Zato građani Jagodine imaju besplatan prevoz, na taj način šaljemo decu koja idu u četvrti razred osnovne škole i završne razrede srednjih škola besplatno na more, tako obezbeđujemo primanja za porodilje i trudnice koje ne rade nigde kao i sredstva za socijalno ugrožene kategorije. Mene su građani Jagodine priznali od 2004. godine i evo punih 16 godina vodim taj grad. Prvi u Srbiji smo predali listu za lokalne izbore jer su građani sami došli da daju potpis podrške našoj listi koja se zove Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka. Ja to želim da prenesem na sve gradove u Srbiji" izjavio je Marković i dodao da pomoć najsiromašnojima deli pred kamerama jer želi da to bude transparentno , da građani vide gde se pare troše pare, a ne u sobče krišom! - rekao je Palma.


Pročitajte još: Palma prvi u Srbiji predao listu za lokalne izbore u Jagodini (FOTO)


Jedinstvena Srbija će u 20 gradova u Srbiji izaći samostalno, a u ostalim mestima u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.