Upucan bivši vođa Partizanovih navijača

ponedeljak, 22. 06. 2020. u 09:32

Упуцан бивши вођа Партизанових навијача

Sa uviđaja iz januara ove godine kada je takođe pucano na Alajbega,Foto n.Skenderija

Nepoznata osoba je na njega ispalila nekoliko metaka i on je tom prilikom ranjen
Bivši vođa navijača Partizana Nenad Alajbegović zvani Alajbeg ranjen je rano jutros u ulici Narodnih heroja na Novom Beogradu. Zadobio je prostrelnu ranu noge i prevezen je u Urgentni centar u svesnom i komuniukativnom stanju.

- Na teritoriji Srbije i grada Beograda veoma mirna noć sa dva specifična događaja koja će uskoro biti rasvetljeni - rekao je Mladen Mijatović u uživo uljučenju na TV Pinku.

Nepoznata osoba je na njega ispalila nekoliko metaka i on je tom prilikom ranjen.

Alajbegović je ranije više puta bio ranjavan, ali je preživeo. Policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Drugi slučaj se dogodio u ulivci Omladinskih brigada i tada je nožem uboden u grudi četrdesetodvogodišnji Dragan Petrović i on je prebačen u Urgentni centar.

Reagovala je policija, forenzika. Svi su uključeni u rasvetljavanje i ovog slučaja i on ima pozamašan kriminalni dosije. I on je sam uživalac narkotika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mile

22.06.2020. 15:17

Čiji je navijač pomenuti Petrović zaboravili ste da naglasite. Za "bivšeg vođu partizanovih navijača" koji je i pre više puta ranjavan (ne piše u kojem ratu) mogla bi se staviti neka druga odrednica.

Црни Сале

24.06.2020. 07:46

Приметио сам да су вође навијача много фини момци. Својим лепим понашањем дају пример млађима како треба да се понашају. Важно је и то што се многи од њих баве хуманитарним радом и на тај начин подижу углед клуба. Свака част!