"Najveća greška u mom životu", opisao je poziv na zabavu, posle sastanka sa poslovnim partnerima u Republici Srpskoj, poznati slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić (40) koji je priveden sa još 35 osoba u policijskoj akciji u Suvom Polju.

Uspešan arbitar, koji sudi i utakmice Lige šampiona, potvrdio je za portal 24ur.si da je bio prisutan na zabavi, ali da je tamo bio slučajno.

"Posle sastanka sa poslovnim partnerima bili smo pozvani na proslavu na ranč i poziv smo prihvatili... Posle racije odvedeni smo na informativni razgovor u policiju, gde sam objasnio da ljude ne poznajem. Posle toga sam dobio dozvolu da mogu da se vratim kući u Sloveniju“, objasnio je Mariborčanin celu situaciju i neprijatnost koju je doživeo.

U ovom trenutku sudija Vinčić ne želi da komentariše sudijsku budućnost jer kako kaže „ta odluka nije na njemu“. Jedino mu je važno „razumevanje porodice posle celog incidenta u kom se našao“, prenosi slovenački portal.Slovenački mediji: Fudbalski sudija i Tijana Ajfon privedeni na istoj zabavi u Bjeljini