Jeziva scena u Užicu! Mladić IZVRŠIO SAMOUBISTVO – Vezao konopac oko vrata, pa skočio sa 6. sprata, pronašla ga MAJKA

Novosti Online

26. 05. 2020. u 16:17

Језива сцена у Ужицу! Младић ИЗВРШИО САМОУБИСТВО – Везао конопац око врата, па скочио са 6. спрата, пронашла га МАЈКА

Depositphotos

Razlozi tragedije koja je potresla ovaj deo Užica za sada nisu poznati

VATROGASCI iz Užica jutros su sa zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli telo devetnaestogodišnjeg mladića koji je izvršio samoubistvo vešanjem.

Razlozi tragedije koja je potresla ovaj deo Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno je da je nesrećni mladić jedan kraj konopca kojim se obesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živeo, na šestom spratu zgrade. Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo telo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

Pouzdano se ne zna kada je devetnaestogodišnjak izvršio samoubistvo, ali sve su prilike da je to učinio u toku noći. U to vreme on se u stanu nalazio sa bratom i bakom, ali njih dvoje ništa nisu čuli što bi ukazali da je rešio da digne ruku na sebe.

Telo svog sina, koje je visilo na konopcu vezanom za terasu, jutros je pronašla njegova majka pošto se vratila sa posla.

Strana zgrade na kojoj je visilo telo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

драгана

26.05.2020. 19:20

Posvećujte se svojom decu,obraćate pažnju na sve.Darujte im svoje vreme i volite ih.Tako će voleti sebe.Vaša ljubav će im biti ono istinsko blago za ceo život.