Ispalo 30 metaka u Zemun polju: Priveden zbog šenlučenja

NovostiOnline

četvrtak, 26. 03. 2020. u 13:22

Испало 30 метака у Земун пољу: Приведен због шенлучења

Ilustracija / Foto M. Labudović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca.


Sumnja se da je S.D. potom automatsku pušku sa pet praznih okvira i tri okvira sa 90 metaka sakrio u stanu svoga oca, koji živi u istoj zgradi sa njim.


Policija je prilikom pretresa pored automatske puške i okvira, pronašla i nastavak za tromblonsku minu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, S.D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sadrija Demiri

27.03.2020. 07:39

@Zoki Zemun - Vidi, da ti objasnim. "Kada Nuši srpsko groblje ruši, pomaže mu Gaši jer se Nuši plaši..."Tj kada mi bacimo petardu to je krivično delo. Kada gospodin Rom iz Aljbanije poreklom u 23-coj godini dobije šesto dete, pa puca iz AP to je šenlučenje, jer se čovek raduje.A nama preostaje da zasučemo rukave i vredno radimo, da pomognemo da gospodin dobija adekvatnu pomoc.I vec sledece godine, kada se rodi sedmo dete, opet šenluči!Itd