Novi detalji brutalne likvidacije supružnika: Svetlana je izbodena, a Svetislav ubijen hicem u glavu (VIDEO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 02. 2020. u 19:32

Supružnici Snežana Plašintović (54) i Svetislav Milenković (69), zvani Tisa, čija su tela pronađena u njihovoj poorodičnoj kući u Bresju kod Jagodine ubijeni su, pokazali su rezultati obdukcije

Нови детаљи бруталне ликвидације супружника: Светлана је избодена, а Светислав убијен хицем у главу (ВИДЕО)

Policija na mestu zločina Foto Z. G.

U porodičnoj kući u zaseoku Lešje kod Jagodine u ponedeljak su pronađena beživotna tela Svetislava Milenkovića zvanog Tisa (69) i njegove supruge Snežana Plašintović (54). Prema prvim nezvaničnim informacijama, obdukcija je pokazala da je reč o dvostrukom ubistvu. Snežana je, kako saznajemo, usmrćena oštrim predmetom, a Svetislav, najverovatnije, vatrenim oružjem, jer je obducent u njegovoj glavi pronašao zrno od metka. Na licu mesta čaure nisu pronađene.

Iako se u ponedeljak u prvom trenutku posumnjalo da je Svetislav najpre ubio Snežanu, a potom presudio i sebi, njihove komšije i poznanici sa kojima smo razgovarali, odmah su rekli da je to nemoguće. Jer, kako su nam objasnili, njih dvoje se nikada nisu svađali, mnogo su se voleli i Svetislav nikada ne bi digao ruku na Snežanu, a pogotovo ne na sebe

- Jao, moja lepoto! Jao, moja dobroto! Ćero moja, jao, šta to bi?! - plakala je za svojom ćerkom jedinicom Milostija Plašintović iz Ćuprije.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Snežana je pronađena na podu sobe u kojoj se nalazi sto za bilijar, dok je Svetislav nađen u kupatilu. NJih dvoje su živeli zajedno dvadesetak godina.

Milostija Plašintović dodaje da je ćerka bila kod nje u nedelju, a zet Tisa nije dolazio zbog, kako je rekla, zdravstvenih problema.

- Trebalo je danas da dođe s posla kod nas, da uzme meso. Ali, zlo ju je preduhitrilo - dodaje Milostija kroz suze.

Tisina i Snežanina prva komšinica Mirjana Stojadinović kaže za "Novosti" da ih nikada nije čula da se svađaju.

- Sneža je bila mnogo dobra i vredna. Tisa ju je vozio na posao i vraćao kući. Bila je šef magacina u "Juhoru", a radila je barabar sa radnicima. Tisa je imao suprugu i sina iz prvog braka, ali su se lepo slagali. Doduše, Tisa je ludovao dok je bio mlađi. Ali, ne mogu da verujem da ih se sada neko ubio - dodaje komšinica Mirjana.

Svetislav i Snežana / Foto Info centrala Jagodina

Kako se Snežana u ponedeljak ujutru nije pojavila na poslu, Mirjanu je pozvao njen sin Darko, koji, takođe, radi u "Juhoru", da vidi gde je. Ona je videla da je sve zaključano i to javila Darku. Onda su došli iz firme, preskočili kapiju i kroz staklena vrata videli da Snežana leži u lokvi krvi. Odmah su pozvali policiju.

I komšinica LJiljana Jevremović kaže da su se supružnici lepo slagali, družila se sa njima, donosili su joj namirnice iz grada kad god joj je nešto trebalo.

- Nema braka bez svađe. Ali, to nisu radili pred svima. Uvek sam mu govorila da čuva tu lepoticu. Čula sam kako ih je Mira dozivala. Onda sam pozvala Tisu, ali se ni on nije javljao na telefon - priča komšinica LJiljana.


MILENKOVIĆ HAPŠEN U "ARMAGEDONU"

Milenković je svojevremeno hapšen u akciji "Armagedon" zbog sumnje da je iskorišćavao maloletnice, ali je posle sedam meseci, koliko je proveo u pritvoru, oslobođen svih optužbi.

- Uhapšen sam 14. februara 2011. Povezao sam maloletnu devojku koju sam odranije poznavao. Zaustavila me je i pitala ako mogu da je odvezem kući. Poznavao sam i njenu drugaricu, unuku uglednog jagodinskog biznismena za koga sam radio. Dok sam razgovarao sa jednim prijateljem, ona mi je iz torbice izvukla 350 evra i otišla. Ja sam to kasnije primetio i u policiji prijavio krađu. Oni su nju pronašli, a dva dana posle toga policija je došla i mene uhapsila! - ispričao je pre pet godina Milenković za jagodinsku "Info centralu".

Prvo delo za koje su ga tada teretili bilo je obljuba nad nemoćnim licem, a drugo navođenje drugarice da prisustvuje polnim radnjama. Za prvo delo oslobođen je 2012, zbog nedostatka dokaza, a za drugo godinu kasnije.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)