Supruge ubijenog Igora Dedovića i Stevana Stamatovića rekle su policiji da ne znaju ko bi mogao da stoji iza njihovog ubistva koje se odigralo u restoranu u Atini, prenosi grčki “Alfapres”.

Takođe, one su tvrdile i da ne znaju gde su njihovi muževi boravili u Grčkoj. Navodno, one se ničega, što se te večeri kada su ubijeni događalo, ne sećaju.

Njih dve policiji nisu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali i životu koji su Dedović i Stamatović vodili pre pucnjave.

Pročitajte još - Sablasne slike iz Atine jutro posle likvidacije škaljaraca: Rupe od metaka u staklu, nigde žive duše (FOTO/VIDEO)

Naime, kako grčki portal prenosi, one su samo rekle su da su u Grčku došle u posetu, kako bi provele praznike sa porodicom. Tvrdile su da se ne sećaju gde njihovi muževi borave, te da su do tog restorana došle taksijem.

Jedna od dve žene (ne zna se da li je Dedovićeva ili Stamatovićeva supruga) rekla je da zna da je njen muž begunac, ali su obe rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo učešće u kriminalnim poslovima, nepoznanica.

Policajci su, kako piše “Alfapres”, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojne ključevi i novčanice od 500 evra.

Podsetimo, Stamatović i Dedović su likvidirani u nedelju oko 19.00 časova ispred kafane gde su bili sa porodicama. Pucnjavi su prisustvovala i deca.

Napad je izvršen za 30 sekundi. Počinioci krivičnog dela su brzo napustili mesto zločina i za sada im se gubi svaki trag.

Ubijeni škaljarci su bili u bekstvu.