Emil je pronašao Moniku, a jutros je iznenadio u njenom domu: Devojčica i njen spasitelj oči u oči posle svih nedaća, ona ne skida osmeh s lica (FOTO)

J. Ćosin

19. 01. 2020. u 15:58

Емил је пронашао Монику, а јутрос је изненадио у њеном дому: Девојчица и њен спаситељ очи у очи после свих недаћа, она не скида осмех с лица (ФОТО)
Monika je bila presrećna jer je imala priliku da bude sa čovekom koji je otrgao iz kandži Ninoslava Jovanovića
Emil Živić i njegov sin Marko jutros su posetili Moniku K. (12). Upravo ovaj Nišlija je pronašao otetu devojčicu posle 10 dana potrage za njom. Jutros je Emil odlučio da poseti Moniku.

- Hvala gospodinu Emilu i Marko što su pronašli našu Moniku i što su nas posetili danas. Od srca im se zahvaljujemo i neka im Bog da sve najlepše i najbolje- napisala je Aleksandra Karimanović, devojčicina mama.

Monika je bila presrećna jer je imala priliku da bude sa čovekom koji je otrgao iz kandži Ninoslava Jovanovića. Dok je gost bio u njenom domu, devojčica je bila baš vesela.


Da podsetimo, Moniku su 29. decembra Emil i njegov sin Marko pronašli u njihovoj kući u selu Pasjača nadomak Niša. Kako je Emil tada rekao, kuću nisu obilazili dugo pa su tog dana odlučili da svrate. Kada su tamo došli imali su šta da vide. Ninoslav Jovanović je upravo tu držao otetu devojčicu. Emil ga je pojurio, a malčanski berberin ja uspeo da pobegne. Odmah su pozvali policiju i Monika je brzo bila zbrinuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ra

19.01.2020. 17:25

Hajde izgustirali ste pricu, vreme je da se vratite na mnogo bitnije teme. Ili ce ovo i dalje biti mazanje ociju naciji koja se suocava sa golim opstankom?!

Eva

19.01.2020. 23:17

Mislim da bi ona vise volela da joj niko vise ne spominje tog čoveka i da je novinari ostave na miru da devojka moze da zivi normalno koliko toliko.Dovoljno joj je sudjenje veliki stres.