Sinoć oko 18:30 časova u Mladenovcu, u Ulici vojvode Vićentija broj 65, u prodavnici "EX grand" nad radnicom je izvršeno razbojnistvo. Mlađa osoba obučena u crno sa fantomkom na kojoj je bio amblem "Crvene Zvezde" uz pretnju nozem napala je radnicu i oteo novac

Uprkos gustoj magli, pri vidljivosti manjoj od pet metara, inspektori policijske stanice Mladenovac zaduženi za suzbijanje narkomanije na osnovu opisa razbojnika, u vrlo kratkom vremenskom roku identifikovali su počinioca, maloletnog M.M. (16 godina) i brzom i veštom akcijom uhapsili su ga i priveli u policijsku stanicu u Mladenovcu.

Ubrzo nakon privođenja razbojnika, inspektori su izvršili pretres porodične kuće gde su pronašli garderobu i nož koje je koristio prilikom razbojništva kao i novac koji je oteo od radnice.

Maloletni M.M. ima više izvršenih krivičnih dela samo u proteklih godinu dana, a čekajući da bude pozvan na suđenje za prvo krivično delo, izvršio je još nekoliko krivičnih dela na teritoriji Mladenovca.

Kao i do sada, maloletni M.M. je po nalogu tužilaštva nakon saslušanja u policijskoj stanici pušten kući jer je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Informer.rs)