Pale dve kriminalne grupe: Uhapšene 22 osobe zbog podvođenja i prostitucije, među njima i policajac

NovostiOnline

14. 01. 2020. u 10:41

Пале две криминалне групе: Ухапшене 22 особе због подвођења и проституције, међу њима и полицајац

Ilustracija / Foto D. Dozet

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka sprovedenog u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Republike Srbije, lišene su slobode 22 osobe
Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka sprovedenog u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Republike Srbije, lišene su slobode 22 osobe.

Reč je o pripadnicima dve organizovane krminalne grupe i to jedne koju je sačinjavalo 16 lica – T.D., G.Š., M.S., P.D., M.J., J.Z., R.N., S.N.,LJ.P., K.D., i V.R.

Među privedenima je i jedan policijski službenik zaposlen u PO za Grad Beograd, dok su dva lica u bekstvu. Drugu grupu činilo je osam lica i to: M.T., V.Đ., V.P., T.J., S.N., M.R., S.D. i T.H..

Naime, postoje osnovi sumnje da su se ove organizovane krimnalne grupe u periodu od marta do kraja novembra 2019. godine, organizovale radi posredovanja u vršenju prostitucije tako što su na području Beograda u većem broju iznajmljenih stanova organizovali i pružali seksualne usluge za veći broj korisnika seksulanih usluga i na taj način pribavili značajnu protipravnu imovinsku korist.

Licima je određeno policijsko zadržavanje i privedena su u Tužilaštvo za organizovani kriminal radi saslušanja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Pop

14.01.2020. 14:42

@Korisnik - Tako ke, dobro svima pa i državi. Seks sigurniji, manje rasturenih brakova, više posla i porez državi. Pa to je normalno svuda u svetu

Beba

14.01.2020. 12:12

Kada je vec rec o organizovanom kriminalu, bolje bi bilo da se proveri poreklo novca mnogobrojnih “investitora” koji besimucno grade i unistavaju Beograd.